Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Αμήχανα μέτρα, χωρίς αποτέλεσμα

Η αμηχανία των περίφημων "ειδικών" είναι έκδηλη, οι διαφωνίες του είναι πια δημόσιες, καθώς πολύ απλά, δεν ξέρουν. Δεν ξέρουν τι να κάνουν -και δεν τους κατηγορούμε γι αυτό- με αποτέλεσμα τις γελοιότητες με τις οποίες μας βομβαρδίζουν αυτή την ώρα τα κανάλια, που.... παρουσιάζουν τα μέτρα που πιθανολογούνται ότι θα εξαγγείλει ο κ.Χαρδαλιάς στις 6. 

Το να αλλάξει ο κωδικός 6 στο SMS, ή 2 και ο 4 είναι απλώς φαιδρό, που μόνο σύγχιση προκαλεί και κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. Οι δρόμοι θα είναι μποτιλιαρισμένοι και πάλι. Το να μειωθεί το ωράριο κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη (διακαής πόθος!) στις 5 μ.μ., δεν θα προσφέρει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει δυσφορία, στους ανθρώπους που θα έκαναν ένα γύρο το τετράγωνο στο σπίτι τους στις 7μμ ή στις 8μμ, χωρίς να έρθουν επαφή με κανέναν. 

Την ίδια ώρα θα συνεχιστούν οι πορείες χιλιάδων, για τον Κουφοντίνα, αλλά ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, η κυβέρνηση και η αστυνομία θα κάνουν την πάπια.

Δεν σταματιέται ο κορωνοϊός με SMS και κωδικούς. Ή θα κλείσουν όλες οι δουλειές και όλα τα μαγαζιά και φυσικά ΟΛΑ τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ώστε να μην υπάρχει κανένας λόγος μετακίνησης ή θα περιμένουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της, να ζεστάνει ο καιρός, να βγει ο ήλιος και να φύγει ο κορωνοϊός. Ούτε με μέτρα ημίμετρα θα φύγει, ούτε με εμβόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου