Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Δεν τους έφτανε ο καρκίνος, κόλλησαν και κορωνοϊό

Έξι κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην ογκολογική- αιματολογική πτέρυγα του Γ.Ν... Παπαγεωργίου.


Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Status Fm 107,7, πρόκειται για έξι ασθενείς της ογκολογικής- αιματολογικής πτέρυγας του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Status Fm 107,7 ασθενής της ογκολογικής- αιματολογικής πτέρυγας είχε κάνει δύο τεστ κορονοϊού, ωστόσο εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί και σε τρίτο τεστ, το οποίο βρήκε θετικό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο. Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ. Υποβλήθηκαν σε τεστ οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι της πτέρυγας, Από τους 25 συνολικά ασθενείς, άλλοι πέντε βρέθηκαν θετικοί.Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι όλοι τους ασυμπτωματικοί.Σε τεστ υποβλήθηκε και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι νοσηλευτές και γιατροί που ήρθαν σε επαφή με τα θετικά κρούσματα, βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ τα θετικά κρούσματα μεταφέρθηκαν στην κλινική covid του Παπαγεωργίου.







https://www.1077statusfm.gr/news/99-news/17304-apokleistiko-status-107-7-synagermos-gia-kroysmata-koronoioy-se-ogkologiki-aimatologiki-pteryga-tou-g-n-papageorgiou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου