Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ε, τι είπε ο Δρίτσας; Την "αλήθεια" της αριστεράς

Τα παμε πολλές φορές στο makpress, σε άλλα sites δεν βλέπουμε να γράφουν τα πιο απλά πράγματα του κόσμου: ΟΛΟΙ οι αριστεροί γουστάρουν τρελά τον Κουφοντίνα, όσο παρανοϊκός δολοφόνος κι αν ήταν, επειδή σκότωνε δεξιούς.

"Αφού τα θύματα είναι εχθροί μας, ο δολοφόνος τους είναι ήρωάς μας". Όλοι κατά βάθος θα...

ήθελαν να είναι στη θέση του και κρυμμένοι στη σκιά να δολοφονούν "εθνικόφρονες". 


Η αριστερά που θέλει να φιμώνει τους ιδεολογικούς αντιπάλους της με σφαίρες κι όχι με εκλογές, απέτυχε παντού

Ο εμφύλιος δεν τελείωσε ποτέ και δεν θα τελειώσει ποτέ (ΔΥΣΤΥΧΏΣ), παρά τις αμέτρητες εκκλήσεις της δεξιάς για εθνική συμφιλίωση, παρά τα συγχωροχάρτια, παρά το άνοιγμα στην αριστερά, επειδή η αριστερά δεν θέλει να παραδεχθεί ότι ηττήθηκε παντού: στα πεδία των μαχών, στο πεδίο εφαρμογής των φληναφημάτων της, σε εκλογές, παντού! Ο εγωισμός δεν τους αφήνει να παραδεχθούν, ότι όπου πήγαν να εφαρμοστούν οι ουτοπίες τους ...έπεσε πείνα, ενώ όσες χώρες έζησαν την Κουφοντίνια "κοσμοθεωρία" ως "κυβέρνηση λαού" και γλίτωσαν μετά από εξεγέρσεις από τις "λαϊκές δημοκρατίες", φτύνουν όπου βρουν το κομμουνιστικό τους παρελθόν.

Ε, δεν πέτυχε το μοντέλο ρε σύντροφοι, τι να κάνουμε; Ρωτήστε τους Λιθουανούς, τους Λετονούς, τους Λευκορώσους, τους Ουκρανούς, τους Ούγγρους, τους Πολωνούς, τους Τσέχους, τους Βούλγαρους.

Όλοι αυτοί έκαναν "αμάν" για να γλιτώσουν από τη λαϊκή δημοκρατία, που ονειρευόταν η αριστερά να φέρει και στην Ελλάδα και δεν τα κατάφερε το 1949.

Δεν μπορέσατε να κάνετε "λαϊκή δημοκρατία" την Ελλάδα σύντροφοι -ευτυχώς- κι από τότε η καρδιά σας έχει μόνο μια ουσία: μίσος. Μίσος, όχι ταξικό όπως λέτε, αλλά ιδεολογικό. Μισείτε που νικήθηκαν οι ιδέες σας και θέλετε το θάνατο των νικητών. Ηδονίζεστε να βλέπετε τον ήρωά σας Κουφοντίνα να σκοτώνει. Φτάνετε σε οργασμό, ονειρευόμενοι ότι είστε μαζί του και ανατινάζετε αυτοκίνητα "δεξιών" και βλέπετε τα έντερά τους να χύνονται στην άσφαλτο, ονειρεύεστε ότι είστε στο Μελιγαλά και πετάτε τους "φασίστες" (όπως ονομάσατε τους νικητές, για να παρηγορηθείτε), στην πηγάδα και πνίγονται. Ε, αυτά δεν ονειρεύεστε; 

Φτιάξατε στο μυαλό σας έναν ψεύτικο, φανταστικό, κατασκευασμένο κόσμο, που είναι γεμάτος από "φασίστες", επειδή ξέρετε κατά βάθος, ότι οι μόνοι φασίστες ήταν αυτοί που ήθελαν με τα όπλα να μετατρέψουν μια αστική δημοκρατία σε "κομμουνιστικό Παράδεισο".

Επομένως, δεν μας κάνουν καμιά έκπληξη οι δηλώσεις Δρίτσα (που είναι από τους πιο ευγενείς και εγκρατείς της αριστεράς). 


ΟΛΟΙ -ανεξαιρέτως ΟΛΟΙ- οι αριστεροί (ακόμη κι αν διστάζουν να το πουν δημόσια), θαυμάζουν τον Κουφοντίνα, όχι επειδή είναι αριστερός (δεν είναι!), αλλά επειδή σκότωνε δεξιούς. 

Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. 


Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου