Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

What? Υπέβαλε αίτημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στη Ρωσία το 2015 για εκτύπωση δραχμών;

Ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη .....
διέψευσε ότι η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα στη Ρωσία το 2015 για εκτύπωση δραχμών.


Τον πιστεύετε;

ΝΑΙ
ΟΧΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ 104,6

Παναγιώτης Κουρουμπλής για ψήφο των αποδήμων: « Λάθος που δεν είχαμε ψηφίσει – Χρειάζεται να το εξετάσουμε όλοι»

Ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη διέψευσε ότι η ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε αίτημα στη Ρωσία για το 2015 για εκτύπωση δραχμών.



Απαντώντας στις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, ότι το 2015 η ελληνική κυβέρνηση είχε υποβάλλει αίτημα στη Ρωσία για εκτύπωση δραχμών, επειδή δεν διέθετε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις να το κάνει, ο κ. Κουρουμπλής είπε: «Αυτά ας τα έλεγε ο διοικητής της τράπεζας τότε, όχι τώρα, τώρα δεν έχουν καμία αξία να τα λέει, τώρα ξέρουμε πως ήταν η σχέση του Γιάννη Στουρνάρα με την κυβέρνηση, όποιος έχει άποψη τη λέει τότε, στη συγκυρία τη συγκεκριμένη, το να λέμε τώρα εύκολα πράγματα εκ των υστέρων, προφήτες εκ των υστέρων είναι πολύ εύκολο»


Πούτιν: Η ελληνική κυβέρνηση μου ζήτηση...


 Le gouvernement grec lui aurait demandé "d'imprimer des drachmes (la monnaie nationale grecque avant le passage à l'euro) en Russie car ils n'ont plus d'imprimerie pour le faire".