Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Πώς δουλεύει το σύστημα

1. Κάτι τσόκαρα θέλησαν να κάνουν χαβαλέ στην παρέλαση της Ν.Φιλαδέλφειας στην  Αθήνα. Αποτέλεσμα η γελοιοποίηση μιας ιερής μέρας μνήμης σε προγόνους μας που πολέμησαν για την ....
πατρίδα.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Το σύστημα θα πέσει με τα μούτρα να φοβίσει όσους γκρινιάζουν για τις γελοίες, ξεχνώντας τα τσιτάτα για την ιερότητα της μέρας , αφού "πολεμήσαμε το ναζισμό και το φασισμό". Στην περίπτωση αυτή, βολεύει η γελοιοποίηση, που θα ντυθεί με ιδεολογικό μανδύα, δήθεν "αντίδρασης".

2. Μια τσιγγάνα από το σύλλογο του Δενδροποτάμου, έκανε χαβαλέ στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος, γκρίνιαξε για τη γελοιοποίηση.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Θα ξεχυθούν οι υποκριτές ηλίθιοι εθελόδουλοι αριστεροί, που θα δουν "μια ευκαιρία να υποβάλλουμε τα σέβη μας στις αξίες της νέας τάξης" και θα τον χαρακτηρίσουν "ακροδεξιό" κι άλλες παρλαπίπες που λένε οι αληθινοί φασίστες, όταν διαβλέπουν σεβασμό στις εθνικές αξίες. Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης εκνευρίζεται μ΄αυτά και άρα τα ντόπια σκυλιά, πρέπει να επέμβουν.

3. Ο Ερντογάν κι άλλοι τούρκοι αξιωματούχοι μας τρολάρουν, κατηγορώντας την Ελλάδα, ότι ....πνίγει μετανάστες, πυροβολεί και τρυπάει βάρκες κι άλλα παραμύθια της Χαλιμάς.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Έντρομος ο Μητσοτάκης θα σπέυδει να διαβεβαιώνει συνεχώς τους πάντες, ότι εμείς κάνουμε τα πάντα για να μην εμποδιστούν να έρθουν οι μετανάστες εδώ.