Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλήρη απαλλαγή Σαμαρά για Novartis

Στο αρχείο ετέθη από τους εισαγγελείς διαφθοράς και ο φάκελος που αφορούσε τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και ....
σχετίζονταν με την υπόθεση Novartis.

Μετά από πολύμηνη εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν ενδείξεις για τον Μεσσηνίο πολιτικό, γεγονός που οδήγησε τους εισαγγελείς να προχωρήσουν στην αρχειοθέτηση των στοιχείων που αφορούσαν τον κ. Σαμαρά.

Σαμαράς : Θα τους πάω μέχρι τέλους

Μαζί με την αρχειοθέτηση του φακέλου για τον Α. Σαμαρά στην υπόθεση Novartis, που έρχεται, έρχεται και το δεύτερο ημίχρονο της σκευωρίας. Η αρχειοθέτηση σε ό,τι αφορά τον τέως πρωθυπουργό θεωρείται δεδομένη. Με αποτέλεσμα να γίνονται 5 οι αρχειοθετήσεις για τα 10 πρόσωπα που χρησιμοποιήθηκαν από το «παραδικαστικό του Μαξίμου» για να στηθεί η μεγαλύτερη σκευωρία «από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

Ομως μαζί με την κατάρρευση της σκευωρίας επικαιροποιείται αυτό που είχε πει από την αρχή αυτής της υπόθεσης ο Α. Σαμαράς: Το «θα σας πάω μέχρι τέλους». Οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο τέως πρωθυπουργός δεν έχει αναθεωρήσει σε τίποτα την «αρχική δέσμευσή» του κι απλώς περιμένει το «πλήρωμα του χρόνου»…

Στο αρχείο και οι κατηγορίες κατά του Αντώνη Σαμαρά για τη Novartis

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, η κομματική ΕΡΤ οργάνωσε εκπομπή με τη δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ακριβοπούλου, την οποία διαφημίζει φιλοκυβερνητικό site.

Επιχείρημα;
"Ναι, μπήκε στο αρχείο η δήθεν εμπλοκή Σαμαρά, αλλά ...."Υπάρχουν μάρτυρες που θέλουν να μιλήσουν και δεν τους καλούν" !!!!!

Δεν έχουν τσίπα, εφευρίσκουν αμέσως καινούριους δράκους !


Πηγή : https://taxalia.blogspot.com/2019/04/novartis_84.html