Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Κυρίτσης: 'Εχει δίκιο ο Πολάκης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στoυς Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη παρέμεινε στο πλευρό του Παύλου Πολάκη παρά τις....
σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος για την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης έγραψε στο Twitter ότι «ο Πολάκης έχει δίκιο ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης άδικο», συντάχθηκε με τη λογική Πολάκη ότι η δήλωσή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ ήταν «πολιτική κριτική».

«Όταν κάποιος εκτίθεται στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος είναι αυτομάτως ανοιχτός και στην πολιτική κριτική, αν ο Πολάκης του είχε πει οτιδήποτε υβριστικό να πω ωπ μπάστα, εδώ δεν υπάρχει κάτι υβριστικό. Είναι γνωστή η θέση της ΝΔ κατά του κοινωνικού κράτους και προσπαθεί τώρα να βάλει μπροστά τον κ. Κυμπουρόπουλο, τον υποψήφιο της για να την καλύψει, είναι τόσο απλά τα πράγματα και όλος ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό, και γιατί το κάνει; Γιατί έκανε δύο γκάφες μέσα σε δύο μέρες ο Μητσοτάκης, κάτι πρέπει να βρουν να πιαστούν» είπε ο κ. Κυρίτσης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, μάλιστα, ότι «η άποψή μου θεωρώ ότι είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ».


Εκτίμησε, δε, ότι «οι πιθανότητες να προχωρήσει η ΝΔ σε αυτή την κίνηση (σσ πρόταση μομφής) είναι της τάξης του 10% διότι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βρεθούν πριν τις ευρωεκλογές απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στη Βουλή» προσθέτοντας ότι« κάθε φορά που συμβαίνει αυτό φαίνεται ποιες είναι οι πολιτικές δυνάμεις οι οποίες δίνουν προοπτική στον τόπο και ποιοι θέλουν να επαναφέρουν ένα καθεστώς δεκαετιών κοινωνικής λεηλασίας, γι αυτό και θέλουν να το αποφύγουν και για αυτό, αν είχα λεφτά θα στοιχημάτιζα, δεν πρόκειται να κάνουν καμία μομφή, όπως και την προηγούμενη φορά που απειλούσαν με μομφή, σας θυμίζω το Μακεδονικό μετά έκαναν "κο κο κο"».