Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Στο Σκοπιανό υπάρχει μόνο ΜΙΑ λύση: Δ-Η-Μ-Ο-Ψ-Η-Φ-Ι-Σ-Μ-Α !

Κανένας Μακεδόνας δεν νοιάζεται για το τι λέει ο Καμμένος ειδικά. Ούτε μας στεναχωρεί αν ο κ.Καμμένος κάνει ....
μια ακόμη κυβίσθηση για να παραμείνει στην καρέκλα, ούτε θα μας χαροποιήσει αν επιμείνει στην πιο σκληρή γραμμή. Ούτε μας ενθουσιάζουν οι πολιτικοί ηγέτες που πουλάνε τη γραμμή "όχι στην παράδοση του ονόματος", ούτε μας οργίζουν οι άλλοι που πουλάνε τη γραμμή "η Δημοκρατία της Μακεδονίας δικαιούται να λέγεται Μακεδονία".

Η υπόθεση του ονόματος δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να εκφραστεί ΟΛΟΣ ο λαός με δημοψήφισμα, υπέρ ή κατά οποιασδήποτε "λύσης". Είναι από τα θέματα, που δεν μπορεί να περάσει η θέληση ενός συγκεκριμένου ανθρώπου, επειδή τη δεδομένη χρονική στιγμή, ανάμεσα στις χιλιετίες ιστορίας της Μακεδονίας, ένας ή πέντε άνθρωποι κατέχουν τη δύναμη.

Αυτό, το γνωρίζουν τα συστημικά αμερικανόδουλα ΜΜΕ και προκειμένου να πουλήσουν εκδούλευση στους Αμερικανούς, όπως πάντα έκαναν, πετάνε τη μπάλα στην κερκίδα, αναφερόμενα συνεχώς στο ελλάσον, δηλαδή τα καπρίτσια του Καμμένου κι όχι στο μείζον θέμα, που είναι η απόφαση του ελληνικού λαού.

Μπορεί η άποψη του "χ", να "μην χρησιμοποιηθεί με κανέναν τρόπο ο όρος Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων", να είναι αντίθετη με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που πιθανώς, αντιλαμβάνεται ότι η Ελλάδα ζημιώνει με αυτή τη στάση, θέτει τους συμμάχους της απέναντι και εχθρικά κι έτσι σε δημοψήφισμα θα ψηφίσουν "ναι στη σύνθετη ονομασία".

Ποιός φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία; Ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν τα ΜΜΕ, που αντί να εκφράσουν τη λαϊκή βούληση, προσπαθούν να παίξουν το παιχνίδι των εντυπώσεων, ζαλίζοντάς μας με τον Καμμένο ή οποιονδήποτε άλλο ιδιώτη;

Το Σκοπιανό δεν είναι θέμα 5-10 ανθρώπων. Την απόφαση θα την πάρει ο λαός, όποια κι αν είναι αυτή. Είναι πολύ σοβαρό θέμα για να το αποφασίσουν άθλιοι βουλευτάκοι, έρμαιοι του φόβου αν θα τους ξαναβάλει στο ψηφοδέλτιο ο αρχηγός τους, ο οποίος με τη σειρά του είναι έρμαιο του φόβου του, μήπως βρει απέναντί του τους Αμερικανούς με τον πανίσχυρο επικοινωνιακό μηχανισμό τους, που θα τον εξαφανίσει από την πολιτική, αν δεν ταυτιστεί με τα συμφέροντά τους.

Αφήστε λοιπόν τα επικοινωνιακά κόλπα και μιλήστε για το μείζον: Δημοψήφισμα και ό,τι αποφασίσει ο λαός.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διχάζεται ο λαός. Ο καθένας έχει την άποψή του, τη λέει στο δημοψήφισμα, μετράμε τα "κουκιά" και τελειώσαμε. Ό,τι αποφασίσει η πλειοψηφία, ελεύθερα, χωρίς προπαγανδιστικά κολπάκια, απ΄αυτά που έκαναν οι Αμερικανοί για να πείσουν τον Κυπριακό λαό να πει το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν.

Η ιστορία δεν μπορεί να γράψει ότι για ένα τόσο μεγάλο θέμα, δεν ρωτήθηκε ο λαός, αλλά 300 βουλευτές, με τις εξαρτήσεις τους, τις φοβίες τους, τις ανωμαλίες τους, έγραψαν την ιστορία για τους επόμενους αιώνες.

Δ-Η-Μ-Ο-Ψ-Η-Φ-Ι-Σ-Μ-Α !

Μη φοβάστε να το λέτε !

Βασίλης Προκοπίδης
makpress