Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Και το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα στο Συλλαλητήριο

ΘΕΜΑ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 4ης Φεβρουαρίου 2018



Μετά από συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος, αναφορικά με το συλλαλητήριο στην Αθήνα της 4ης Φεβρουαρίου 2018, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος στο συλλαλητήριο.
Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη μας, καταστώντας υποχρεωτική την παρουσία τους και φέροντας μαζί τους μόνο την Ελληνική σημαία, η οποία εμπεριέχει το αρχέγονο Ελληνικό Ορφικό σύμβολο, τον ισοσκελή σταυρό.
Συμμετέχουμε έχοντας την ελπίδα ότι τέτοιου είδους κινητοποιήσεις δεν θα έχουν την κατάληξη που είχε το κίνημα των αγανακτισμένων και ότι δεν θα καπελωθεί από κανέναν πολιτικό φορέα.
Το συλλαλητήριο με την μαζικότητά του θα δώσει μια απάντηση στους γιαλατζί διεθνιστές και πατριδοκάπηλους, οι οποίοι ως καλοί υπάλληλοι των ξένων και ντόπιων συνεργαζόμενων αφεντικών τους, ενώ πολεμούν οτιδήποτε εθνικό, στηρίζουν τον παναμερικανισμό, τον πανγερμανισμό, τον πανσλαβισμό, τον σιωνισμό, τον νεοοθωμανισμό, τον πανευρωπαϊσμό κ.λ.π. και ενδιαφέρονται μόνο για τον χώρο και όχι για την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου