Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Γιατί το παίζουν "Μακεδονομάχοι" οι ΑΝΕΛ;

Γιατί ξέρουν πολύ καλά, ότι δεν θα χρειαστεί να πουν το ΝΑΙ σε κάποια συμφωνία (αν υπάρξει, που δύσκολα θα υπάρξει), επειδή (αν έρθει στη Βουλή κάποια συμφωνία) θα βρεθούν πολλοί άλλοι και.....
πολύ πρόθυμοι να τη στηρίξουν: η Νατοϊκή αριστερά και αρκετοί Νατοϊκοί βουλευτές της ΝΔ, του ΚΙ.ΑΛΛΑ. του Ποτάμη κ.λ.π. Θα περάσει εύκολα και χωρίς την ψήφο των ΑΝΕΛ, που θα λένε ότι "δεν έπεσαν στα τέσσερα". Αν ΟΛΑ τα άλλα κόμματα έλεγαν ΟΧΙ, οπότε η ψήφος των ΑΝΕΛ θα ήταν καθοριστική, αντιλαμβάνεστε όλοι τι θα έκαναν.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, οι πιθανότητες να έρθει κάποια λύση στη Βουλή, είναι μικρές.

Οπότε μη νομίζουν ότι ενθουσιαζόμαστε με τον πατριωτικό λόγο. Ο κόσμος έπαθε κι έμαθε, κρίνει πλέον από τις πράξεις κι όχι απ΄τα λόγια. 

Αν είστε τόσο αντίθετοι με τον φιλοσκοπιανισμό του εταίρου σας, ρίξτε τον από την κυβέρνηση.

Ή κάτι ακόμη πιο συγκεκριμένο και απλό: Συγκυβερνήτες είστε, να επιβάλλετε στον Τσίπρα να ζητήσει την αντικατάσταση του Νίμιτς, για να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Σκοπιανούς.

Το ξαναλέμε: ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πάρει ψηφαλάκια επειδή το παίζει Μακεδονομάχος.  ΔΕΝ ΨΗΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Και θα χάσουν πολλά ψηφαλάκια, όσοι το παίζουν Σκοπιανοτσολιάδες* (στον ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, αλλά και στη ΝΔ στην οποία υπάρχουν -5-10%- Σκοπιανοτσολιάδες, όχι από ιδεολογία, αλλά για να γίνουν αρεστοί στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του ΝΑΤΟ).

Φ.Μ.


* όσοι είναι υπέρ των Σκοπιανών θέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου