Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Ο Τσίπρας δεσμεύθηκε να αλλάξει όνομα το Αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης

Έχουν χιούμορ οι Σκοπιανοί!
"Ο Ζάεφ", γράφει η ALFA TV, "έκανε πολλές υποχωρήσεις: δεσμεύθηκε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου μας, από Μέγας Αλέξανδρος, σε "αεροδρόμιο Φιλίας. Από τη μεριά του, ο Τσίπρας δεσμεύθηκε στο Νταβός, ότι ...
θα μετονομάσει το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης."

Ευτυχώς, που δεν φαντάστηκαν και το νέο όνομα οι Σκοπιανοί.

Όχι, μην τρελαίνεστε, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να κάνει ο Τσίπρας -και κανείς πολιτικός δεν θα το έκανε- να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι επισήμως "Μακεδονία" (εμείς το λέμε έτσι, η επίσημη ονομασία του είναι SKG).

Το δημοσίευμα (http://www.alfa.mk/News.aspx?id=128626#.Wm5BE4jFLIU) είναι περισσότερο τρολιά και δεν πρέπει να το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας.

Βέβαια, υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι στον ΣΥΡΙΖΑ, που θα βρουν λογικό το αίτημα των Σκοπιανών και ευκαιρία να ονομάσουν το αεροδρόμιο μας σε τίποτε "Αρης Βελουχιώτης" ή "Τσε Γκεβάρα" ή έστω "airport nikos karanikas"!

Όχι όμως ο Τσίπρας, δεν πρόκειται να γίνει τόσο σούργελο, είναι σοβαρός άνθρωπος αποκλείεται να κάνει τέτοια παλαβομάρα. Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι του ΄στριψε τελείως , υπάρχει ο Πάνος που θα τον φρενάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου