Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Π.Ψωμιάδης : "Δεν ψηφίζω στον β' γύρο"

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ....
θα ψηφίσει στο β΄ γύρο των εκλογών για το νέο αρχηγό της Κεντροαριστεράς, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την προηγούμενη Κυριακή αποφάσισα να τιμήσω πολιτικούς μου φίλους στο χώρο της Κεντροαριστεράς-όπως με τίμησαν αυτοί επί σειρά ετών-, ψηφίζοντας στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου τους Αρχηγού.
Κρίνοντας από τα μηνύματα που έλαβα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία θετικά για την κίνηση μου αυτή, χαίρομαι γιατί δικαιώθηκα. Την ίδια ώρα, όμως, δηλώνω πως την Κυριακή 19/11 δεν πρόκειται να ψηφίσω εκ νέου, καθώς η επιλογή μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων είναι μια στενή κομμματική διαδικασία που προφανώς δεν με αφορά.
Όσο για κάποιους μέσα στη ΝΔ που διαρρέουν πως εξοργίστηκαν με την κίνηση που έκανα, χωρίς φυσικά να τολμούν να μιλήσουν επώνυμα απαντώ το εξής: εγώ δεν εγκατέλειψα ποτέ τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης. Άλλοι επιχείρησαν να με διαγράψουν πολιτικά. Έχουν το θράσος να μιλούν για εμένα αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα για να μπουν στο κόμμα πολιτικοί γυρολόγοι και μισθοφόροι που ποτέ τους δεν ήταν ΝΔ, αντίθετα μάλιστα την πολέμησαν. Και τώρα τη βλέπουν σαν σανίδα σωτηρίας για να επιβιώσουν πολιτικά…».

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017