Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει 3 εύκολους βαθμούς

Με τον πολύ αδύναμο φέτος Παναιτωλικό του Χάβου αγωνίζεται αυτή την ώρα ο ΠΑΟΚ στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και αναμένεται να...
ξεκινήσει ένα σερί νικών μετα την τραγική πορεία του τον τελευταίο καιρό, με τον αποκλεισμό σοκ από την Έστερσουντ, τις ισοπαλίες με Λεβαδειακό και Απόλλωνα και την ήττα στο φιλικό του Βόλου. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ -έστω από τηλεοράσεως- απαιτεί μια άνετη, χωρίς άγχος νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που κοστίζει όσο η δεύτερη αλλαξιά παπουτσιών του ΠΑΟΚ .

Με 4-2-3-1 και με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να παίρνει φανέλα βασικού, θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει κάτω από τα δοκάρια τον Ροντρίγκο Ρέι, με τον Λέο Μάτος στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαρίν Λέοβατς στο αριστερό, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Βαρέλα-Κρέσπο.

Στο χώρο του άξονα το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελείται από τον Έργκους Κάτσε και τον Γκόικο Τσίμιροτ, ενώ σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα βρίσκεται ο Ρόμπερτ Μακ, ενώ στα δεξιά θα βρίσκεται ο Τζάλμα Κάμπος, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να είναι στην κορυφή της επίθεσης.