Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Αλαφούζος: Δεν βάζω άλλα λεφτά στον Παναθηναϊκό, κανονίστε μόνοι σας

Σε αδιέξοδο οδηγείται η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, κι αν δεν εμφανιστεί άμεσα κάποιος ενδιαφερόμενος για να....
βοηθήσει την ΠΑΕ, η κατάσταση μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολη για τη λαοφιλή ομάδα.
Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε, μέσω συνεργατών του, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ότι από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να συνδράμει στο παραμικρό. Αυτό σημαίνει ότι εφεξής η ΠΑΕ θα έχει να διαχειριστεί μόνο τα χρήματα από τις φετινές χορηγίες, που όμως δεν είναι αρκετά και γι΄ αυτό θα πρέπει να πωληθούν και ποδοσφαιριστές.
Ο Έλληνας τεχνικός είχε ζητήσει ραντεβού από τον κ. Αλαφούζο για να πληροφορηθεί προσωπικά για τις προθέσεις του μεγαλομετόχου, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Επίσης, από το περιβάλλον του Έλληνα εφοπλιστή έγινε γνωστό ότι δεν πληρωθούν οι οφειλές που λήγουν στις 30 Σεπτεμβρίου.
Τότε θα γίνει και ο έλεγχος της UEFA, κι αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι ο Παναθηναϊκός θα τεθεί σε επιτήρηση από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία κι εφόσον δεν καλύψει τις απαιτήσεις που υπάρχουν, θα αποκλειστεί από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της.
Το… δράμα έχει όμως και συνέχεια, αφού δεν θα πληρωθούν ούτε οι δόσεις συμβολαίων που λήγουν τον Οκτώβρη. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές θα έχουν δικαίωμα προσφυγής τον Δεκέμβριο.
Χρήματα δεν θα μπουν ούτε για τους διακανονισμούς που έχουν γίνει με πρώην ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», οπότε ελλοχεύει κίνδυνος και για αφαίρεση βαθμών