Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς υποδέχθηκε την πρόσληψη και πώς την απόλυση Χάσι η πιο γελοία αθλητική φυλλάδα

Η πιο γελοία αθλητική εφημερίδα είναι φυσικά ο ΓΑΥΡΟΣ. Κάτι σαν την ΚΟΝΤΡΑ NEWS των αθλητικών δηλαδή. Κρατήσαμε το γελοίο πρωτοσέλιδο, όταν ήρθε ο πουθενάς ο Χάσι, ένας ασήμαντος προπονητής, τον οποίο.....
οι φυλλάδες του Γαύρου παρουσίαζαν ως τον Μουρίνιο των Βαλκανίων κι άλλες τρίχες. Δεν πέρασαν 2 μήνες και ο Αλβανός πήρε πούλο, οπότε η ίδια γελοία φυλλάδα, που τον εξυμνούσε ....τον βρίζει !

Όταν ήρθε ήταν "Kόουτς για Champions League, που είχε εξαιρετικές σεζόν με μεγάλες ομάδες της Ευρώπης".


Σε 2 μήνες, τον έβγαλαν ...πανάχρηστο !

κι επειδή το makpress δικαιώνεται ΠΑΝΤΑ,
ας δούμε τι γράφαμε ΕΓΚΑΙΡΑ (όχι, μετά που όλοι γίνονται μετά Χριστόν προφήτες), μιας και τα γραπτά μένουν:

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Οι εφημερίδες του γαύρου παρουσιάζουν τον Αλβανό πουθενά Χάσι, ως ...προπονηταρά !


Και εκεί που επί μήνες παραμυθιάζανε τον κόσμο τους ότι τάχα θα πηγαίνανε για προπονητή από....
το πάνω ράφι της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής αγοράς (Πελεγκρίνι) ή έστω από σοβαρό πρωτάθλημα (Ρεμί Γκαρντ) με εναλλακτική ρεζέρβα, εάν κάτι στράβωνε, τον δοκιμασμένο (για εκείνους) SIR TAKIS, ξαφνικά ψωνίζουν κόουτς από ...Αλβανία μεριά (Μπεσνίκ Χάσι). Μεγαλεία! 


Την παλιά φράση - ανέκδοτο «Αλβανός τουρίστας» (που όμως σήμερα έγινε πραγματικότητα οπότε, ΠΟΤΕ μη λε ΠΟΤΕ) την ξέραμε όλοι αλλά ότι θα εισάγανε προπονητή από την ανυπόληπτη ποδοσφαιρικά γείτονα χώρα (έστω και εάν προσφάτως κάνανε μία συμμετοχή σε Euro) δεν το φαντάζονταν ούτε και ο πιο πεσιμιστής γαύρος οπαδός.

Και προτού προχωρήσω παρακάτω να ξεκαθαρίσω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ότι δεν έχω καμία πρόθεση να υποτιμήσω ούτε την Αλβανία αλλά ούτε και τους κατοίκους της, εξάλλου γνωρίζω πολλούς Ελληνομαθείς Αλβανούς που δηλώνουν φανατικά ΠΑΟΚαρα και τους σέβομαι απεριόριστα. Αλλά, ρε φίλε, ούτε και η Σκεντέρμπεου, εάν ποτέ ονειρευτεί πορεία στο τσάμπιονς λίγκ δεν θα κοιτάξει να κάνει μία τέτοια κίνηση.

Και μη νομίζετε ότι με ενδιαφέρει το τι θα κάνει ο οσφπ ή η ... Σκεντέρμπεου στο θέμα του προπονητή τους. Ως ΠΑΟΚτσής έχω να ασχοληθώ με τόσα θέματα που ένα εικοσιτετράωρο δε φτάνει να τα καλύψουμε όλα...

Άλλο πράγμα θέλω να θίξω. Διαβάστε σήμερα τις τρεις κόκκινες φυλλάδες. Με γραμμή απόλυτου συντονισμού (ως συνήθως έτσι γίνεται με αυτές και για αυτό άλλωστε υπάρχουν) παρουσιάζουν ως μεγάλη ...επιτυχία την συνεργασία με τον «γίγαντα» της προπονητικής, Αλβανό Μπεσνίκ Χάσι, που άκουσον – άκουσον είχε κοουτσάρει την ...Λέγκια και την είχε οδηγήσει στους ομίλους του τσάμπιονς λίγκ (άσχετα εάν μέσα στο τρίμηνο απολύθηκε...).