Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση Φαήλου Κρανιδιώτη με το προεδρείο της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, κος. Φαήλος Κρανιδιώτης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος απαρτιζόμενη από...
τον υπεύθυνο του Γραμματέα Ασφαλιστικού, κ. Εμμανουήλ Ζαμπέτα, τον Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως, κ. Μπάμπη Μηνόπετρα και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Εθνικής Αμύνης, κ. Νικόλαο Δημητρόπουλο, συναντήθηκε με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, κους. Χριστακόπουλο Ευάγγελο, Πρόεδρο ΠΟΑΣΑ, Μπέττα Δημήτριο Αντιπρόεδρο, και τα μέλη κους. Τσιβίκη Ηλία, Καλογιανάκη Νικήτα και Τέντε Παναγιώτα.
Στο πλαίσιο της συναντήσεως, ο πρόεδρος, κος. Φαήλος Κρανιδιώτης παρέθεσε τις Θέσεις της Νέας Δεξιάς όσον αφορούν στην Δημόσια Τάξη και την σπουδαιότητα του λειτουργήματος των σωμάτων ασφαλείας για το κοινωνικό σύνολο. Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων θεμάτων, τα θέματα τα οποία απασχολούν τους Αποστράτους, συμπεριλαμβανομένων αυτών της ασφαλείας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, το συνταξιοδοτικό των αποστράτων αλλά και των χήρων αυτών.
Η συνάντηση εστέφθη με απόλυτη επιτυχία και έληξε με την δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δεξιάς, κου. Φαήλου Κρανιδιώτη για αμέριστη συμπαράσταση στους αγώνες των αποστράτων αλλά και των εν ενεργεία υπηρετούντων την δημόσια ασφάλεια.

Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ