Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί ήταν εφιαλτική η εφημερία της Παρασκευής στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας;

Σάλος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά τη βλάβη στον αξονικό τομογράφο και την απόφαση της Β΄ Υγειονομικής Περιφέρειας να ζητήσει την πειθαρχική δίωξη των υπαλλήλων που...
επεσήμαναν το πρόβλημα.

«Ρωτάμε αν η καινούρια πολιτική ηγεσία του υπουργείου θέλει να μην μιλάμε και επιτρέπει στον κάθε κύριο να προσπαθεί να μας φιμώσει. Καλούμε όλους τους αρμόδιους να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας απερίσπαστοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον Αlpha 989 ο Παναγιώτης Παπανικολάου, μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, είπε ότι «οι αρμόδιοι της εταιρείας Siemens αρνήθηκαν να στείλουν τεχνικό για να δει τη βλάβη και υπήρχε ανεπάρκεια του συντονισμού, με συνέπεια η εφημερία της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου να είναι εφιαλτική».
«Οι αρμόδιοι έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε υπηρεσιακά να γνωστοποιηθεί το πρόβλημα και να κανονιστεί σε ποια νοσοκομεία θα στέλνουμε τα επείγοντα για αξονική. Πώς είναι δυνατόν μια εταιρεία που σχεδόν κατά αποκλειστικότητα έχει προμηθεύσει τα νοσοκομεία με πανάκριβα μηχανήματα, να μην μπορεί να στείλει έναν τεχνικό», πρόσθεσε.

...........
σχόλιο makpress: Κάτι μας κρύβει ο συνδικαλιστής.Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην έστειλε (έτσι γενικώς και αορίστως) τεχνικό η SIEMENS. Μήπως δεν πληρώνουν; Μήπως δεν έχουν συμβόλαιο συντήρησης; Γιατί στα ιδιωτικά νοσοκομεία πηγαίνει αμέσως ο τεχνικός; Πειθαρχική δίωξη των υπαλλήλων, επειδή επισήμαναν το πρόβλημα; Δεν πείθεις! Στρώστε τον κώλο σας και δουλέψτε κι αφήστε τις παπαριές. Φτάνει πια με τους χαλασμένους αξονικούς στα δημόσια νοσοκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου