Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Κώστας Χρυσόγονος : "Πληρώστε κανονικά τους φόρους σας"

Ο φίλος Κώστας, έγινε γνωστός επειδή έβγαζε όλα τα "χαράτσια" αντισυνταγματικά, όταν ήταν στην αντιπολίτευση και αβαντάριζε το "κίνημα δεν πληρώνω". Τώρα, που αυτός έχει το ταμείο, μας προτρέπει να πληρώνουμε κανονικά τους φόρους, γιατί αλλιώς...


θα είναι σαν να πυροβολούμε τα πόδια μας.

Ρε τι καλά που είναι να είσαι αντιπολίτευση!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, στο κανάλι Ε και στην εκπομπή «Τώρα ό ,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη ξεκαθάρισε ότι το κείμενο που έστειλε ο Υπουργός Οικονομικών στο Eurogroup δεν είναι συμφωνία αλλά ένα απλό e-mail το οποίο μάλιστα δεν περιέχει αριθμούς και δεν πρόκειται να ισχύσει για τέσσερις μήνες.
Προέτρεψε τους πολίτες να πληρώνουν κανονικά τους φόρους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όσοι δεν το κάνουν πυροβολούν τα πόδια τους» .Αν όμως τα ταμεία είναι άδεια συνέχισε, θα πρέπει η νέα κυβέρνηση να πάρει νέα μέτρα.
Στο στούντιο της εκπομπής ήταν και ο βουλευτής της Ν.Δ ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αντέταξε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι: Μας κατηγορούσατε για κυβερνητικό πραξικόπημα και τώρα κάνετε το ίδιο.
Σχολιάζοντας την στάση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, απάντησε ο ,τι κανένας υπουργός δεν έχει το αλάθητο για να συμπληρώσει ότι ακόμα και τον Ελευθέριο Βενιζέλο να στέλναμε στο εξωτερικό δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου