Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

"Υπό την αιγίδα της ΠτΔ" η ροζ ελληνική σημαία της Συριζαίας Λαλέ, στο Σύνταγμα

 Ντάξει μωρέ, ένα πανί είναι. Δεν ενοχλεί και το Ισραήλ, όλα καλά. Αμα το ενοχλούσε, η ΠτΔ θα σφουγγάριζε σκάλες σε επαρχιακό σκυλάδικο.

Από το newsbomb 

Δεν μπορεί να κατανοήσει κάποιες στιγμές.... Έλληνας πολίτης το πώς σκέφτονται οι Αρχές αυτές τις χώρες, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχε ξεσπάσει σάλος με την αντιεθνική ροζ σημαία της Πατρίδας μας και σήμερα φιγουράρει στο... Σύνταγμα, σε έκθεση υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας!

Συγκεκριμένα, αντίγραφο της σημαίας που προκάλεσε οργή βρίσκεται στην έκθεση Αrt Athina 2024 στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στο Ζάππειο.

Η εν λόγω έκθεση είναι υπό την αιγίδα της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως γνώριζε την ύπαρξη της εν λόγου σημαίας η οποία φυσικά αποτελεί καταπάτηση του ύψιστου εθνικού συμβόλου μας.

Η απολιτίκ τέχνη της Λαλέ και η συνάντηση με τον Κασσελάκη

Τον περασμένο Ιανουάριο, η απολιτίκ καλλιτέχνης Τζόρτζια Λαλέ, που δήλωνε ευθαρσώς πως η τέχνη δεν έχει ταυτότητα αλλά ήξερε να συναντηθεί με τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου