Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Καταδικάστηκε χωρίς ελαφρυντικά ο οδηγός της Μπακογιάννη για τον θάνατο του μοτοσικλετιστή.

Το σχόλιο του Χάρη

Καταδικάστηκε χωρίς ελαφρυντικά ο οδηγός της Μπακογιάννη για τον θάνατο του μοτοσικλετιστή. Όμως η πραγματική είδηση και το άξιο αναφοράς είναι ...η παραδοχή τους πως (προφανώς είτε μόνοι τους είτε με το πολιτικό πρόσωπο μέσα του οποίου τη μεταφορά έχουν επωμισθεί) πάντα στρίβουν έτσι, είτε βγει ο τροχονόμος είτε όχι από τη Βουλή να διακόψει την κυκλοφορία. 

 Μπανανία και με τη βούλα δηλαδή. 

 Γιατί τι άλλο μπορεί να είμαστε όταν αυτό συμβαίνει διαχρονικά εν γνώσει (και αδιαφορία) όλων των πολιτικών που μπαινοβγαίνουν καθημερινά στη Βουλή, ακόμη και μετά τον θάνατο ενός ανθρώπου; 

Χάρης Τζ.


 Υ.Γ. Η κάθε Σία Κοσιώνη λοιπόν, αντί να παίρνει συνέντευξη από τον θείο του άντρα της ας θυμηθεί να γίνει δημοσιογράφος ξανά και ας πάει (ή ας στείλει κάποιον άλλο αν το θεωρεί faux pas για το status της όπως λέει και Χρήστος Ζαμπούνης στη διαφήμιση) απέναντι από εκείνη την είσοδο να καταγράψουν (άχαστο στοίχημα) που παρά τον νεκρό συνεχίζουν να στρίβουν παράνομα για να μην κάνουν 2 λεπτά παραπάνω τα οχήματα όλων των εκπροσώπων των πολιτών που μπαίνουν στη Βουλή. Και της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, όλων! 

 Από το να "μακιγιάρουν" δηλαδή τους πολιτικούς της προτίμησης τους με προκαθορισμένες συνεντεύξεις προσφέροντας υπηρεσίες σε κόμματα και ιδεολογίες, γινόμενοι γινωμένοι ΑΡΔ, ας μετατραπούν ξανά σε αυτό που ορίζει η ηθική για το επάγγελμα τους και ας προσφέρουν χρήσιμη υπηρεσία στον κόσμο με το να δείχνουν την ποιοτική γύμνια όλου του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου