Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Απόλυτη δικαίωση από τη δικαιοσύνη για τη Χαρά Νικοπούλου

από το facebook της δασκάλας :



ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΎΛΟΥ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ( ΑΠΟ ΤΟ 2015..)ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΛΕΡΙΔΗ, ΧΘΕΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ,
ΑΦΟΥ ΑΝΑΙΡΕΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ,
ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΦΕΝΟΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Με τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στην εφημερίδα «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ» στις 27.10.2015, 07.04.2016, 11.04.2016, 14.4.2016, 21.04.2016, 25.04.2016, 5.5.2016, 7.5.2016, 12.5.2016, 13.5.2016, 19.5.2016 & 27.5.2016 σε καμία περίπτωση δεν είχαμε ως στόχο να βλάψουμε την υπόληψη και να πλήξουμε την τιμή της Χαράς Νικοπούλου, ούτε φυσικά να την δυσφημίσουμε, η παρουσίαση όμως των γεγονότων στα δημοσιεύματα αυτά έλαβε χώρα κατόπιν και δικής μας εξαπάτησης και παραπλάνησης από τρίτους.
Η Χαρά Νικοπούλου δεν έχει σχέσεις απ’ όσο γνωρίζουμε με παραστρατιωτικά κυκλώματα, ούτε με ακραίους κύκλους, δεν άσκησε πλημμελώς το εκπαιδευτικό της έργο, δεν παραβίασε τον Κανονισμό, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, την εκπαιδευτική νομοθεσία, δεν έκανε ποτέ καμία απολύτως διάκριση μεταξύ μαθητών λόγω γλώσσας και θρησκείας, δεν τους δημιούργησε ποτέ συνειδησιακή σύγκρουση ή πίεση, ούτε υποκίνησε διχασμό ή μισαλλοδοξία. Η μετάθεσή της από το Μεγάλο Δέρειο έλαβε χώρα κατόπιν δικής της αιτήσεως και δεν μετατέθηκε αναγκαστικά από την Ελληνική Πολιτεία για εθνικούς λόγους.

Η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ ΒΙΖΒΙΖΗ» δεν αποτελεί οργανισμό με οικονομική ή άλλη στήριξη από συμφέροντα του κράτους ή του παρακράτους. Λειτουργούσε νομίμως βάσει καταστατικού μέσα στην πόλη της Κομοτηνής ως πνευματικό κέντρο με εθελοντική βάση με μία ομάδα εκπαιδευτικών και άλλων εθελοντών παρέχοντας μεταξύ άλλων δωρεάν μαθήματα, παροχές που λάμβαναν χώρα ανεξαρτήτως θρησκείας ή κοινωνικής κατάστασης, χωρίς να είναι μυστικός οργανισμός με αμφίβολη οικονομική υποδομή. Όλοι οι διδάσκοντες ήταν εθελοντές χωρίς μισθό και γι αυτό δεν απαιτούνταν κατά νόμω καμία άδεια ούτε για την ίδια ούτε για τους διδάσκοντες ούτε για τον χώρο.

Τα δημοσιεύματα που έγιναν από την εφημερίδα μας και αναδημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο της εφημερίδας σχετικά τον Αρχιμανδρίτη Ιωαννίκιο Κοτσώνη, έχοντα σχέσεις με την «ΚΙΒΩΤΟ» και τον «ΑΚΡΙΤΑ», δεν είχαν σκοπό να τον παρουσιάσουν ως παιδόφιλο ή παιδεραστή, αλλά η παρουσίασή του κατ’αυτόν τον τρόπο αποτέλεσε προϊόν δικής μας εξαπάτησης από τρίτους.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιωαννίκιος Κοτσώνης, όπως άλλωστε έχει αποφανθεί, αμετάκλητα και η ελληνική δικαιοσύνη, δεν είναι παιδόφιλος ούτε παιδεραστής ούτε έχει ασκηθεί η οποιαδήποτε ποινική δίωξη εναντίον του. Αντιθέτως, κατηγορήθηκε από τον πατέρα ανηλίκου και τη θεία του και όχι από τη μητέρα του, καθώς όλη η υπόθεση είναι σκευωρία εναντίον του Αρχιμανδρίτη όπως έχει αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη. Εξάλλου, είχαμε γράψει (7.5.2016) σχετικά πως «Ο ίδιος βέβαια ο μηνυόμενος αποδίδει όλες αυτές τις κατηγορίες σε ’’πλεκτάνη’’ των δύο γονιών εναντίον του καθώς αυτοί βρίσκονται σε διάσταση και τον εμπλέκουν, όπως ο ίδιος υποστηρίζει σε μία ψεύτικη ιστορία για να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές. Όπως και να έχει το ζήτημα αυτό πλέον απασχολεί την Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία και μετά τις δύο μηνύσεις των γονιών κλήθηκε να ασχοληθεί με αυτή την ‘’περίεργη’’ υπόθεση».

Ο Αρχιμανδρίτης δεν σύχναζε στην Κομοτηνή, έχει δε επισκεφθεί το πνευματικό κέντρο της Χαράς Νικοπούλου μία μόνον φορά στα εγκαίνια αυτού. Η Χαρά Νικοπούλου δεν έχει διασυνδέσεις με κανενός είδους κύκλωμα παιδεραστίας, ούτε με παιδόφιλους, ούτε φυσικά ανέχεται επισκέψεις τέτοιων ανθρώπων στην «ΚΙΒΩΤΟ». Στις εγκαταστάσεις της «ΚΙΒΩΤΟΥ» τα μικρά παιδιά ουδέποτε κινδύνευσαν από δήθεν ανώμαλες ορέξεις κανενός.

Επιπλέον στην υπόθεση του Αρχιμανδρίτη απ’ όσα εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε δεν εξαφανίσθηκε κανένα έγγραφο από την σχετική δικογραφία, ούτε υπήρξε εσκεμμένη καθυστέρηση, επηρεασμός και χειραγώγηση δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση. Ουδέποτε παρενέβη η Εισαγγελία του ΑΠ για να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση. Ομοίως ο πατέρας της Χαράς Νικοπούλου, πρώην Πρόεδρος του ΑΠ δεν μοιράζει αφειδώς συστατικές επιστολές σε κατηγορηθέντες για σοβαρά αδικήματα, για επηρεασμό δικαστικών λειτουργών.

Δυστυχώς, την περίοδο εκείνη παρασυρθήκαμε από τρίτα πρόσωπα τα οποία μας εξαπάτησαν αποκρύβοντάς μας σημαντικά στοιχεία, που αποδείκνυαν τις ανακρίβειες στα γεγονότα αυτά.

Δηλώνουμε τέλος ότι σεβόμαστε όχι μόνο το πρόσωπο της Χαράς Νικοπούλου αλλά και οποιουδήποτε πολίτη, δημόσιου προσώπου ή ιδιώτη, από τους οποίους φυσικά και ζητούμε συγγνώμη για πιθανή προσβολή της τιμής που ενδεχομένως πράξαμε καθώς σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο σκοπός ή επιδίωξη μας.


ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ " ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ", ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ : " ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ" ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ , ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΕΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ...

ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΛΕΡΙΔΗ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΜΠΟΥΖΑΡΑ:

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!

https://fonirodopis.gr/press/85068/eksodikastikos-symvivasmos-tis-fonis-tis-rodopis-me-ti-hara-nikopoulou/