Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Επιμένουν στις απεργίες οι σιδηροδρομικοί

Μετά την ποινικοποίηση του αγώνα των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο σέρνοντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών στις ....
αίθουσες των Δικαστηρίων για την απόφασή της να προκηρύξει κινητοποιήσεις, χθες από τη διορισμένη Διοίκηση των Ιταλών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι Διοικήσεις των σιδηροδρομικών εταιρειών αποφάσισαν να δρομολογήσουν τρένα κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τις τυχόν ταλαιπωρίες των επιβατών. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο αυτούς που έλαβαν αυτή την απόφαση γνωρίζοντας και τις συνέπειες των πράξεών τους αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των επιβατών.
Σε αγαστή συνεργασία Διοικήσεις – ΥΠΜΕ – ΤΑΙΠΕΔ και Κυβέρνηση κατέβαλαν προσπάθεια να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το «νέο» που επικαλούνται ότι πρεσβεύουν είναι νοσταλγός μιας παλαιάς εποχής που όλοι μας αφήσαμε πίσω, χαρακτηρίζοντάς τη ως μελανό σημείο στην ιστορία μας.
Όταν αντελήφθησαν ότι οι απεργοσπαστικοί τους μηχανισμοί δεν φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, κατέφυγαν στις απειλές με τον κ.Τσαλίδη (που εκ νοοτροπίας και προερχόμενος από το ακροδεξιό κόμμα που στηρίζει την Κυβέρνηση) ν’ αποστέλλει επιστολή απειλητικού περιεχομένου προς την Π.Ο.Σ. σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους.
Η επιλογή των Ιταλών ιδιοκτητών να τον διατηρήσουν Διευθύνοντα Σύμβουλο πλαισιωμένο από μια παρέα πρόθυμων που θεωρούν ότι απευθύνονται σε υπηκόους, θα επιφέρει οδυνηρές συνέπειες στο Σιδηροδρομικό γίγνεσθαι.
 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ να διατηρήσουμε τα δικαιώματά μας στην εργασία.
 ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για υπογραφή Σ.Σ.Ε.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.