Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Ο γιος του Σόρος σε παραλία της Αλβανίας με τον φίλο Έντι Ράμα

To makpress ήταν το πρώτο site που έγραψε για το ..Σορόπουλο Ράμα και πώς διορίζονται Πρωθυπουργοί οι εκλεκτοί της ελίτ, αλλά...

πιθανώς κάποιος κακοπροαίρετος να ήθελε ..κάποτε, να ακυρώσει την αλήθεια, αποδίδοντάς την σε "συνωμοσιολογίες". Βολικό, αλλά truth is truth.

Ο γιος του Τζορτζ Σόρος, Αλεξάντερ, σε περιοδεία του στα Βαλκάνια, επισκέφθηκε και την Αλβανία. Μετά το Βελιγράδι και την Πρίστινα, έφθασε στην Αλβανία.

Ο Αλεξάντερ Σόρος επισκέφθηκε τη Νότια Αλβανία και σήμερα το απόγευμα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος αποφάσισε,επίσης, να περάσει το Σαββατοκύριακο στον Αυλώνα (Vlora), όπου συμμετείχε σε διάφορες δραστηριότητες.

Στη σελίδα του στο Instagram ο Σόρος γράφει ότι είναι πολύ χαρούμενος που περνάει το χρόνο του με τον οραματιστή Έντι Ράμα και ότι αισθάνεται πολύ άνετα στην Αλβανία.

«Είναι θαυμάσιο που ξανάρχομαι στην Αλβανία και περνώ το χρόνο με τον οραματιστή πρωθυπουργό και αναγεννησιακό Έντι Ράμα και συζητώ την πρόοδο της Αλβανίας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την περιφερειακή συνεργασία», γράφει ο υιός Σόρος.

https://www.instagram.com/alexsoros/?hl=el