Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Λεβέντης: "Η κυβέρνηση δεν έχει πλέον επαφή με την κοινωνία, έπρεπε να έχουν παραιτηθεί Υπουργοί"

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 31.07.2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ....
ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Άμεσα να συγκληθεί έκτακτα η Ολομέλεια της Βουλής για να συζητηθούν οι ευθύνες της κυβέρνησης. Να παραιτηθούν όλοι όσοι παρίσταντο στο σόου της περασμένης Δευτέρας.

Από την μια πλευρά το Σκοπιανό και από την άλλη οι πολύνεκρες πυρκαγιές στην Αττική, σφίγγουν ασφυκτικά τον κλοιό γύρω από τον κ. Τσίπρα. Στον τόπο αυτό όσο μεγάλα εγκλήματα και αν συμβαίνουν, δεν υπάρχει κουλτούρα παραιτήσεων, πίσω από το δόγμα αυτό οχυρώνεται ο κ. Τσίπρας. Όμως, ο αυξανόμενος αριθμός των νεκρών και το θλιβερό σόου της περασμένης Δευτέρας, όπου όλη η Κυβέρνηση πιάστηκε στον ύπνο, γιγαντώνουν την λαϊκή οργή και κάνουν την Κυβέρνηση να μην έχει επαφή πλέον με την κοινωνία.

Νομίζουμε ότι οι παραιτήσεις των Υπουργών που παρίσταντο στο σόου της Δευτέρας, η παραίτηση της κας Δούρου και η παραίτηση των αρχηγών της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Λιμενικού καθώς και οι παραιτήσεις των δυο Δημάρχων των περιοχών του εγκλήματος, είναι αναπόφευκτες. Αν δεν γίνουν οι παραιτήσεις αυτές κινδυνεύει να πέσει και ο Τσίπρας μαζί με τους Υπουργούς του μετά και τις επιπλέον αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Πρέπει επίσης άμεσα να συγκληθεί η Ολομέλεια της Βουλής για τα αίτια και τις ευθύνες της πυρκαγιάς.