Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Το «Πατριωτικό Μέτωπο» το Αντιδικτατορικό Μέτωπο και η Εθνική Ενότητα

Για το «Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο», μίλησα ήδη πριν τις εκλογές του 2009, χωρίς αποτέλεσμα. Βούτηξαν «τον τίτλο» κάτι επιτήδειοι, και αυτό ήταν όλο.




Μετά, συγκρότησα την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, και στις 9 Ιουλίου 2010, κατόπιν πολλών συζητήσεων, βγάλαμε την Διακήρυξη για το Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο και τη Νέα Εθνική Αντίσταση, απέναντι στην «νέα εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών και το ΔΝΤ».



Εγώ τα είπα εγώ τα άκουσα.



Οκτώ χρόνια μετά, και ύστερα από τρία μνημόνια, ο κ. Δημήτρης Καμμένος που εμπιστεύτηκε τον «Τζώννυ Γουώκερ» και ο κ. Μπαλτάκος που εμπιστεύτηκε τον φον Αντωνάκη, με καλούν και εμένα και εσάς σε ένα «Πατριωτικό Μέτωπο», κηρύσσοντας αγώνα «κατά των Σλάβων», όπως έκανε το Α2 το 1949, και η ΕΥΠ σήμερα με τις απελάσεις των δυο Ρώσων.



Καταρχήν, όπως η ΝΑΤΟϊκή χούντα Ιωαννίδη με την καθοδήγηση της Cia παρέδωσε την Κύπρο στο Ετζεβίτ, η ΝΑΤΟϊκή χούντα Τσιπρέσκου, με την καθοδήγηση της Cia και των Διεθνών Τραπεζιτών και του Σόρος παρέδωσε τη Μακεδονία στους Γενιτσάρους του Παιδομαζώματος.



Είναι λάθος το Αντι-σλαβικό «μένος». Το πρόβλημα είναι ο συμμαχικός παράγων, οι Κομμουνιστές της Νέας Υόρκης και η Αμερικανοκρατία.



Επειδή η κατάσταση από το 2010 έως σήμερα χειροτέρεψε και ο εχθρός δεν είναι μόνο «η Διεθνής Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών και το ΔΝΤ», αλλά η Χούντα του «Κράτους Δικαίου», αυτό που προέχει και που πρέπει να το καταλάβουν όλοι, είναι η επιβίωση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, η Λαϊκή Κυριαρχία και η Εθνική Ανεξαρτησία.



Επομένως τώρα χρειάζεται ένα ευρύ Αντιχουντικό Μέτωπο, που θα επιδιώξει την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την Κάθαρση και την
«Αποχουντοποίηση».



Προτείνω λοιπόν στον κ. Δημήτρη Καμμένο και στον κ.Μπαλτάκο και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο να συμφωνήσουμε σε ορισμένα κοινά σημεία.



1. Να συμφωνήσουμε ότι η Συμφωνία Ζάεφ-Τσιπρέσκου της Πρέσπας, είναι πρώτα από όλα «προδοτική» και να μαζέψουμε υπογραφές πολιτών προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να ζητούμε τη σύλληψη των προδοτών.



2. Να συμφωνήσουμε να αποκαλούμε όλοι, τον επικεφαλής της Χούντας, «Τσιπρεσκου», για να καταλάβει δια της συνεχούς επαναλήψεως και ο πλέον αφελής την σχέση Τσαουσέσκου-Τσιπρέσκου, και να συμφωνήσουμε ότι πάνω από το συμμαχικό συμφέρον βρίσκεται το Εθνικό Συμφέρον των Ελλήνων το οποίο οφείλουν να σέβονται όλοι οι Σύμμαχοι και Εταίροι.





3. Να συμφωνήσουμε ότι, όλοι συνεργαστήκαν με την Χούντα και τον εχθρό θα διωχθούν, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας για Εθνική Αναξιότητα.



4. Να απευθυνθεί Κοινό Εθνικό Προσκλητήριο για να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες Πατριώτες στις Γιορτές για τη Νίκη στον Γράμμο και στο Εθνικό Μνημόσυνο του Μελιγαλά.



Αυτά τα 4 σημεία είναι αρκετά, νομίζω για την πρώτη φάση για να μας πάνε όλους μαζί νικηφόρα στις κάλπες.



Σπύρος Χατζάρας