Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Αμερικανοί γλείφουν τους Τούρκους

Όταν ο Ερντογαν, που παίζει μεγάλη μπάλα και με ΗΠΑ και με Ρωσία -όχι σαν εμάς τα ψοφίμια που είμαστε γιουσουφάκια των ΗΠΑ- πήρε τους S400 από τους Ρώσους, όλοι -εκτός από το makpress- πανηγύριζαν στην Ελλάδα, πιστεύοντας ότι....
οι ΗΠΑ θύμωσαν και θα πάρουν την Πόλη και θα τη δώσουν σε μας, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι θα το κάνουν οι Ρώσοι. Φυσικά, ούτε οι Ρώσοι, ούτε οι Αμερικανοί θα βάλουν πάνω από την Τουρκία την ασήμαντη Ελλάδα, ούτε βέβαια θα τη δείρουν αν μας ενοχλήσει. Στις διεθνείς σχέσεις υπάρχει κυνισμός και -να το γράψουμε με κεφαλαία - ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΌΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ !

Η ΕΙΔΗΣΗ (22/9/2017)

Μία «χρυσή» συμφωνία υπεγράφη στη χθεσινή συνάντηση του Τούρκου Πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ντόναλντ Τραμπ που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Τραμπ ότι «ο Ερντογάν έχει γίνει φίλος μου» και αυτό γιατί οι δύο άνδρες προχώρησαν σε μία «χρυσή» συμφωνία.
Συγκεκριμένα, οι Τουρκικές Αερογραμμές, ο επίσημος κρατικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, υπέγραψαν με την αμερικανική Boeing συμφωνία αγοράς 40 επιβατικών αεροπλάνων, τύπου 787-9 Dreamliner, αξίας 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
O CEO της Boeing, Ντένις Μούιλενμπουργκ παρουσιαζόταν ικανοποιημένος μετά την υπογραφή αυτή υποστηρίζοντας ότι «μέχρι το 2019, η Dreamliner θα αυξήσει την παραγωγή της κατά 17%».
Εκτός από τα 40 αεροπλάνα, η Boeing θα προσφέρει την τεχνογνωσία της για την ανάπτυξη της αεροπορικής και… διαστημικής βιομηχανίας της Τουρκίας.
Πηγή: ΑΝΤ1



Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017


Έντονη δυσαρέσκειά των ΗΠΑ για την αγορά ρωσικών S-400 από Τουρκία

ΝΑΙ, αλλά τους παρακαλάτε και τους στηρίζετε διαχρονικά, τους Τουρκαλάδες, όσα "κολπάκια" κι αν σας κάνουν.