Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Στα πράσα επιχειρηματίας από τη σύζυγό του, με την όμορφη φαρμακοποιό της γειτονιάς

Σκηνές από... τόλμη και γοητεία εκτυλίχθηκαν σε διαμέρισμα της Χαλκίδας, με «πρωταγωνιστές» έναν γνωστό επιχειρηματία της πόλης, την ερωμένη του και την απατημένη σύζυγο. Τις τελευταίες ημέρες, .....
στην όμορφη πόλη της Εύβοιας, έχει γίνει σούσουρο το πιπεράτο περιστατικό με την ευκατάστατη 45χρονη που έπιασε στα πράσα τον 50χρονο σύζυγό της στο κρεβάτι με τη γλυκύτατη 32χρονη φαρμακοποιό της γειτονιάς.

Ολα έγιναν ένα απόγευμα πριν από λίγες μέρες, όταν η ανυποψίαστη σύζυγος είπε στον 50χρονο ότι θα πήγαινε στο κομμωτήριο για να φτιάξει τα μαλλιά της και ότι στη συνέχεια θα περνούσε από το φροντιστήριο του παιδιού τους για να το πάρει. Ο επιχειρηματίας έγνεψε ότι άκουσε και συνέχισε να βλέπει τηλεόραση, σαν να μην έδινε σημασία στο πρόγραμμα της συζύγου. Με τού που άκουσε όμως την πόρτα να κλείνει και βεβαιώθηκε ότι η 45χρονη είχε απομακρυνθεί, έβαλε μπροστά το σχέδιό του. Τηλεφώνησε στην ερωμένη του, όχι φυσικά για φάρμακα, λέγοντάς της ότι το πεδίο θα ήταν ελεύθερο τουλάχιστον για τις επόμενες δύο ώρες. Ο ίδιος γνώριζε καλά πόσο διαρκούσαν οι επισκέψεις της γυναίκας του στο κομμωτήριο όποτε πήγαινε να βάψει, να κόψει και να χτενίσει τα μαλλιά της.


Το φαρμακείο της... συνεσταλμένης 32χρονης ήταν κλειστό εκείνο το απόγευμα, οπότε συμφώνησε μετά χαράς να επισκεφτεί τον παράνομο δεσμό της. Οι δυο τους έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας ώσπου η τύχη σταμάτησε να τους χαμογελάει όταν άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς.

Σε άλλη περίπτωση κάτι τέτοιο ίσως και να έδινε έναν ρομαντικό τόνο στην επαφή των δύο παράνομων εραστών, αλλά στην προκειμένη ήταν η αιτία της αποκάλυψης. Και αυτό γιατί η απατημένη γυναίκα αποφάσισε μετά το κομμωτήριο να γυρίσει σπίτι για να πάρει το αυτοκίνητό της και έπειτα να πάει να πάρει το παιδί της, για να μη χαλάσει η βροχή την καινούργια της κόμμωση. Η γυναίκα δεν φανταζόταν ποτέ ότι, μπαίνοντας στο σπίτι της για να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, θα την περίμενε η πιο δυσάρεστη έκπληξη. Οταν, λοιπόν, άνοιξε την πόρτα άκουσε κάτι περίεργα βογκητά που της έκοψαν τα πόδια...

Έμεινε στήλη άλατος

Βέβαιη για το τι θα αντικρίσει, οπλίστηκε με θάρρος και προχώρησε προς την κρεβατοκάμαρά της από όπου ακούγονταν οι ήχοι, για να δει τον άντρα της να κάνει σεξ με τη φαρμακοποιό της γειτονιάς πάνω στο συζυγικό κρεβάτι! Η 45χρονη έμεινε στήλη άλατος, κοιτώντας αποσβολωμένη το θέαμα, όταν κάποια στιγμή το παράνομο ζευγάρι αντιλήφθηκε την παρουσία της και βγάζοντας κραυγές έκπληξης και τρόμου έτρεχε να κουκουλωθεί με τα σεντόνια.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, με φωνές, βρισιές και απειλές, ώσπου η απατημένη σκέφτηκε ότι είχε ξεχάσει το παιδί της στο φροντιστήριο. Ετσι, άφησε πίσω της τους δύο εραστές και έφυγε αλαφιασμένη. Η 45χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δέχτηκε εξηγήσεις, απλώς αρκέστηκε να του πει ότι σύντομα θα άρχιζε τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου.

clickbait μαλακιούλες από την Εύα Παπαδάτου/Espresso να τσιμπαμε κι εμείς κανένα κλικάκι