Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού για το γλέντι στο Survivor ανήμερα της Γενοκτονίας

Η απόφαση του ΣΚΑΪ και του Τούρκου παραγωγού του Survivor Acun Ilicali να προβάλλει το επεισόδιο με τον αγώνα του Survivor Ελλάδα - Τουρκία την ημέρα της.....
επετείου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό, και ο Τούρκος παραγωγός, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και από τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη.

Μετά τον σάλο, φαίνεται πως ο Acun Ilicali θέλει να «μαζέψει» το θέμα κι έτσι έκανε μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του. Δημοσίευσε απόσπασμα από το τούρκικο επεισόδιο με τους Έλληνες και τους Τούρκους να χορεύουν συρτάκι ενώ ο Φαίδων σπάει πιάτα και έγραψε: «Εγκάρδια συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που που έδειξαν ότι Τούρκοι και Έλληνες μπορούν να είναι φίλοι, ακόμα και όταν ανταγωνίζονται. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ενισχύσω τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών».


Να αναγνωρίσεις τη Γενοκτονία ρε παπάρα, αυτό να κάνεις. Όπως αναγνώρισαν οι Γερμανοί το Ολοκαύτωμα και λυτρώθηκαν. Τότε θα ενισχυθεί η φιλία των δύο χωρών. Σε στέρεες βάσεις, όχι σε γκαρσιλαμάδες και ντολμάδες. Τα άλλα είναι ...παραμύθια για αφελείς τηλεθεατές.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.