Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Πέθανε ο π.Υφυπουργός του Καραμανλή, Γιώργος Παπαγεωργίου

Πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 67 ετών ο πρώην βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε....
το 1950 στην Άρτα και ήταν γιατρός. Διετέλεσε βουλευτής Άρτας με τη Νέα Δημοκρατία από το 1989 ως το 2009, και χρημάτισε υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από το 2004 ως το 2009, καθ’ όλη τη διάρκεια της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του και κάνει λόγο για έναν γιατρο και έναν πολιτικό με ήθος και ανιδιοτέλεια.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην βουλευτή και Υπουργού των Κυβερνήσεων της παράταξής μας, Γιώργου Παπαγεωργίου.
Τόσο ως γιατρός όσο και ως πολιτικός, υπηρέτησε με ήθος και ανιδιοτέλεια τον ευαίσθητο χώρο της Υγείας.
Πρόσφερε πολλά στο δημόσιο βίο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα.
Στους οικείους του εκφράζω ειλικρινή συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια Βούτση

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατά την περίοδο 2004-2009, Γιώργου Παπαγεωργίου.
Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην βουλευτή και υπουργού Γιώργου Παπαγεωργίου και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.