Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Αγοράζουμε όλοι αβγά Τσακίρη !

Ο Παύλος Τσακίρης είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει οικονομικά τον Σύλλογο, παραμένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγες ημέρες, οι εγκαταστάσεις της εταιρίας του στην περιοχή της Νεοχωρούδας, υπέστησαν πολύ μεγάλη καταστροφή, λόγω πυρκαγιάς.

Σε αυτή την δύσκολη -σε επαγγελματικό επίπεδο- στιγμή, η διοίκηση του.... Γ.Σ. Ηρακλής στέκεται στο πλευρό του καταξιωμένου επιχειρηματία και καλεί τον κόσμο της ομάδας να συνεχίσει να εμπιστεύεται τα προϊόντα της εταιρίας του, Αβγά Τσακίρη και Le Petit Déjeuner, που αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας από το 1963.
Ο Παύλος Τσακίρης στήριξε τον Ηρακλή στις πολύ δύσκολες εποχές και εμείς οφείλουμε να του το ανταποδώσουμε.
.....
  
...
..

Σχόλιο makpress: Μπράβο σε όποιον από τον Ηρακλή σκέφτηκε να μνημονεύσει τον επιχειρηματία και να καλέσει τον κόσμο να τον στηρίξει ! Αληθινά συγκινητικό, κόντρα στα φασισταριά που έκαψαν το μαγαζί του και φυσικά δεν είναι ούτε vegan, ούτε αναρχικοί, ούτε αντεξουσιαστές. Όλοι καταλαβαίνουμε γιατί καίνε κάποια ελληνικά εργοστάσια, αυτοδημιούργητων ντόπιων επιχειρηματιών. Προφανώς όχι, επειδή "βασανίζει τις κότες για να κάνουν αβγά"!
Αλλωστε, όλοι οι αντεξουσιαστές της Θεσσαλονίκης είναι οπαδοί του Ηρακλή, μέλη της ΑΘ10. Δεν θα καίγανε μαγαζί του χορηγού της ομάδας τους! Δεν το σκέφτηκαν αυτό οι πράκτορες που έβαλαν τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου