Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Απανωτά χαστούκια του Μίτσοσκι στον Μητσοτάκη, που φαίνεται ότι το απολαμβάνει

 Συνεχίζει ακάθεκτος ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στην Ουάσιγκτον για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, να ανεβάζει κάθε δυό ώρες, ένα νέο "tweet", όπου φυσικά αποκαλεί τη χώρα του "Μακεδονία" , βάζει φωτογραφίες με.... ξένους ηγέτες, αναφέροντας πάντα ότι "τελείωσε για τη Μακεδονία, η εποχή του σκυψίματος", όπου "σκύψιμο" για τους Σκοπιανούς είναι η "εθνική προδοσία της παραχώρησης του ονόματός μας". Για το VMRO που κυβερνά, το "Βόρεια" πριν το Μακεδονία, είναι προδοσία, που είναι αποφασισμένοι να ακυρώσουν. Θα αποκαλούν τη χώρα τους νέτα-σκέτα "Μακεδονία", επειδή έκαναν τη δουλειά τους με το ΝΑΤΟ και θα μπουν και στην Ε.Ε., αν και όταν το θελήσουν και οι Έλληνες πολιτικοί, θα κάνουν γαργάρα τις ψόφιες ψευτοαντιδράσεις τους.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζει αμήχανα να μηρυκάζει τα γελοία επιχειρήματα για "δρόμους ένταξης στην Ε.Ε., που θα δυσκολέψουν" κι άλλες , άκρως ταπεινωτικές για την εθνική μας αξιοπρέπεια "φοβέρες", που οι Σκοπιανοί ξεκαθάρισαν ότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ! Αλλά ο Έλληνας Πρωθυπουργός, ευρισκόμενος σε καταφανέστατη αμηχανία, μη τολμώντας να βγάλει άλλο "όπλο", συνεχίζει το ίδιο -μαζοχιστικό- βιολί, με μια απειλή με την οποία απλώς γελάνε οι Σκοπιανοί και αδιαφορούν πλήρως οι υπόλοιποι σύμμαχοί μας.


Αν αντέχετε τις ταπεινώσεις, αν είστε αναξιοπρεπείς όπως ο Μητσοτάκης και οι λοιποί αδύναμοι, ξενόδουλοι Έλληνες πολιτικοί, δείτε όλες τις δημοσιεύσεις του Μίτσκοσκι, στο https://x.com/mickoskihm




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου