Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Τί εστί πωλητική;

 Ποτέ μην λέτε σε έναν πολιτικό : "μα, πόσο περισσότερο μπορείς να ξεφτιλιστείς για την καρέκλα"!.. Το παίρνει σαν στοίχημα!

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

           Την επομένη της γιορτής για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση [;] της Δημοκρατίας  τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν κυρίως....

με την ενδυματολογία τών κυριών που συνέρευσαν στο Προεδρικό Μέγαρο  για να γιορτάσουν μαζί με την ΠτΔ Κάθριν. Κατά τα ειωθότα.

        Ο ΥπΕθΑ Δένδιας ανεκοίνωσε, ότι οι ένοπλες Δυνάμεις μας προμηθεύονται και άλλο φοβερό όπλο που θα διασφαλίζει την εθνική κυριαρχία μας σε γη και θάλασσα. Όπως στην Κάσο, όπου  προχθές το ιταλικό σκάφος που ερευνούσε τα σχετικά με την πόντιση καλωδίου που θα συνδέει από πλευράς ηλεκτροδότησης Ισραήλ-Κύπρο-Ελλάδα, απεχώρησε άπραγο μετά τις νέες απειλές τού Σουλτάνου.   

        Ακολούθως κυριάρχησε στην επικαιρότητα η διαγραφή τού Πολάκη από  την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι γνωστόν, ότι ο εν λόγω πωλητικός είναι αψύς και συνήθως αμετροεπής. Όμως αρνούμαι να δεχθώ, ότι μπορεί οποιοσδήποτε συνεργάτης υπουργού να κάνει γκριμάτσες και να στραβομουτσουνιάζει ακούγοντας έναν βουλευτή αντίπαλο του υπουργού, που ο συνεργάτης υπηρετεί.  Ο Πολάκης εκστόμισε το φοβερό, ότι η συγκεκριμένη συνεργάτις στριφογυρίζει το στόμα της απαξιωτικά, όταν εκείνος μιλάει.  Σιγά τα ωά!!! Και λίγα τής είπε. Και δος του κλάμα η κ. Λινού για την «απρέπεια» Πολάκη. Όταν ο Πολάκης είπε σε απ’ ευθείας τηλεοπτική μετάδοση στη Συρεγγέλα να το βουλώσει, δεν ένοιωσε ντροπή η κ. Λινού και ο σύζυγος τού Τάιλερ; Ίσως επειδή ο Πολάκης της είπε «βουλώστε το» και όχι «βούλωσέ το».

         Και βεβαίως τα ΜΜΕ προτιμούν  τον αντιπολακισμό και δεν ασχολούνται με σοβαρά θέματα, όπως αυτά που επαναλαμβάνει αόκνως η ΚΥΡΙΑ Καρυστιανού για τους πωλητικούς και την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη.

        Αντιγράφω την ανάρτησή της, μήπως και τη διαβάσει η κ. Λινού και γελάσει το χειλάκι της μετά το γοερό κλάμα που έριξε για όσα πολύ σωστά και ευπρεπώς είπε ο Πολάκης στην αγενέστατη συνεργάτιδα του Άδωνη.     

«Σήμερα, η γιορτή της «δημοκρατίας».

Πριν ξεκινήσει η γιορτή,

Πρωθυπουργέ,
Υπουργέ Δικαιοσύνης,

Κα. Κλάπα,

Κα Αδειλίνη,

Παρά τα τόσα αίσχη που βλέπουμε τόσους μήνες για τα Τέμπη, παρά την καταστροφή , στο έγκλημα Καραϊβάζ, στοιχείων με συρραπτικό που καίνε τους άριστους γνωστούς- αγνώστους, παρά τα πλημμελήματα στο Μάτι, συνεχίζετε και παρουσιάζεστε περήφανοι για την επάρκεια και ταχύτητα με την οποία έχετε φροντίσει να λειτουργεί η δικαιοσύνη.
Συνεχίζετε να υποδύεστε ότι ζούμε σε ένα Κράτος αξιοκρατίας και Δικαίου ενώ όλη η φροντίδα από μεριάς σας έχει εξαντληθεί στη συγκάλυψη και στην αδράνεια. Παρόλο που κανένας από σας δε θα κάνει σχετικές δηλώσεις, δε θα παραιτηθεί ( που να βρεθεί τσίπα εκεί ψηλά), γνωρίζω καλά, πως αντιλαμβάνεστε εν μέρει τη σήψη μέσα στη οποία ζείτε. Είστε εξοικειωμένοι με αυτό, σαν το σπίτι σας.
Εμείς όμως δεν ανεχόμαστε άλλο αυτήν την κατάντια.
Οφείλουν ή όχι, οι δικαστικοί να διερευνήσουν την καταστροφή των στοιχείων;
Οφείλουν ή όχι, να τιμήσουν τον όρκο και το Ιερό θεσμό που εκπροσωπούν;
Πώς να νιώσουμε ασφάλεια εμείς που περιμένουμε δικαίωση για τον θάνατο των παιδιών μας;;;

Μέχρι πότε πιστεύετε θα κάνουμε υπομονή και θα δείχνουμε αξιοπρέπεια;;
Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα ένας γονιός να ξεχάσει τον πόνο της ψυχής του; Να κουραστεί;; Να απελπιστεί;; Πόσο μακριά είστε από το φυσιολογικό και την απόλυτη αγάπη…

Η αλαζονεία σας έχει τυφλώσει.

Εμάς πάλι τα μάτια μας άνοιξαν για τα καλά! Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες , όλα και όλοι αποκαλύπτονται.»

Σώτος

https://makpress.blogspot.com/2024/07/blog-post_77.html

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου