Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Μήπως , η Μαρίν Λε Πεν δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον θηλυκό Βελόπουλο της Γαλλίας;

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος πρώην υπουργός και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ερμηνεύοντας τις.... χαλαρές δηλώσεις της «Εθνικής Συσπείρωσης» μετά τα ανατρεπτικά αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών,είπε :
Με τις πρώτες δηλώσεις της η Μαρί Λεπέν δήλωσε:
Το όραμα της νίκης του πατριωτικού τόξου μετατίθεται για ακόμη μια φορά στο «αύριο», αφήνοντας, έτσι, και πάλι το «σήμερα» στα χέρια της δήθεν σωστής πλευράς της ιστορίας…
Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που εξάγεται είναι, ότι, τελικά, η Μαρίν Λε Πεν δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον θηλυκό Βελόπουλο της Γαλλίας.
Δηλαδή ένα ακόμη συστημικό πιόνι τοποθετημένο στην σκακιέρα του Κλάους Σβαμπ και της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, με μοναδική διαφορά από τον ομοιδεατη της, πρόεδρο της μονοπρόσωπης ΙΚΕ , ότι απλά, δεν χρειάστηκε – ακόμη – να πουλήσει τις ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού.


Δείτε το σχετικό βίντεο

ΣΧΟΛΙΟ makpress:

Ρε συ Νικολόπουλε, μόνο με τον Βελόπουλο ασχολείσαι. Τον πήρες μονότερμα, για να του κόψεις τη φόρα και δεν ασχολείσαι με άλλο κόμμα. Μήπως λοιπόν  είσαι κι εσύ ένα "συστημικό πιόνι" της ΝΔ, για να κόψει ποσοστά του Βελόπουλου, επειδή η ΝΔ αγχώθηκε πολύ με τις διαρροές ψηφοφόρων της προ τον συγκεκριμένο κύριο; Γιατί να μην πει ο Βελόπουλος τα ίδια για σένα;
Εντάξει, κατανοητό ότι αλιεύεις ψηφοφόρους από την ίδια δεξαμενή, αλλά το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι τα κόμματα του 7-8-9 %. Ο Βελόπουλος δεν κυβέρνησε. Υποθέσεις κάνεις. Οι άλλοι κυβέρνησαν, απέδειξαν ποιοί είναι, αλλά δεν ασχολείσαι μαζί τους.
Κι αφού είσαι καλός Χριστιανός, γιατί δεν πας με τον Νατσιό; Πού διαφωνείς μαζί του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου