Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Πατέρας και γιος, νεκροί επί ένα μήνα στο σπίτι τους

 Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών σε διαμέρισμα στην οδό Ολύμπου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ένα τραγικό γεγονός αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης όταν πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους και μάλιστα σε.... προχωρημένη σήψη.

Τις σορούς των δύο ανδρών βρήκαν οι άνδρες της αστυνομίας μετά από κλήση των γειτόνων, οι οποίοι όπως είπαν ειχαν καιρό να δουν τους δύο άνδρες και ανησύχησαν.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Ολύμπου, κάνουν λόγο για δύο ήσυχους ανθρώπους που ζούσαν πολλά χρόνια μαζί, ενώ η σύζυγος του ηλικιωμένου είχε φύγει από τη ζωή πριν από περίπου μια δεκαετία.

Ο 46χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είχε αναπηρία και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο 84χρονος πατέρας του ήταν συνταξιούχος.

«Ζούσαν μόνοι του και φαίνεται ότι πέθαναν πριν από τις γιορτές. Στο διαμέρισμα ήταν ανοιχτό το παράθυρο και ίσως για αυτό δεν μυρίσαμε κάτι τόσο καιρό και δεν ειδοποιήσαμε την αστυνομία», αναφέρει ένοικος της πολυκατοικίας.

«Αυτό που μάθαμε είναι ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι και ο πατέρας καθιστός δίπλα του. Ίσως και να πέθανε πρώτα το παιδί και ο πατέρας να μην το άντεξε», τόνισε.

Όταν όμως οι σοροί έφτασαν σε προχωρημένη σήψη, η άσχημη μυρωδιά παρακίνησε τους γείτονες να καλέσουν τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν νεκρούς τον ηλικιωμένο και τον γιο του, ενώ μετά την έρευνα και την μακροσκοπικη εξέταση του ιατροδικαστή δεν προέκυψαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Φως στην αιτία θανάτου των δύο ανδρών θα δώσει η νεκροψία- νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου