Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Αηδιαστικός Μυλωνάκης ΙΙ

 "Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται απο κανέναν, μέσα και έξω από το κοινοβούλιο ότι το πατριωτικό κίνημα που δημιούργησε ο Κυριάκος ο Βελόπουλος με πολύ κόπο, θυσίες και υπερβολικά έξοδα, ήταν η μεγάλη έκπληξη στο πολιτικό σύστημα. Ένα κίνημα χωρίς.... δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από ολιγάρχες και επιχειρηματίες, αδιάφθορο, χωρίς διαπλοκές με συμφέροντα, καθαρά πατριωτικό, με σοβαρή πολιτική σκέψη και ιδεολογικό προσανατολισμό, έντιμο πολιτικό λόγο, πρόγραμμα και άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις, σεμνότητα και συγχρόνως ένα ανθεκτικό κίνημα απέναντι στο σκληρό σάπιο πολιτικό κατεστημένο που λυμαίνεται δεκαετίες ολόκληρες τον περήφανο ελληνικό λαό."


Αυτά έλεγε ο Μυλωνάκης, μόλις ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ !!! Στις 23 Μαρτίου !

Και ένα μήνα μετά, "ανακάλυψε" και είπε ή άφησε να εννοηθεί ότι "ο Βελόπουλος είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης", ότι "τρώει λεφτά του κόμματος" κι άλλες ιστορίες για αγρίους.

Πριν από ΕΝΑ ΜΗΝΑ του έγλειφε τις πατούσες !


Ιδού η συνέντευξη, για όσους δεν πιστεύετε: https://atticatoday.gr/sinenteujeis/17209-antonis-mylonakis-o-kosmos-exei-tin-anagki-na-milisei-na-pei-ta-provlimata-tou-ston-voulefti-tis-perifereias-tou-ki-ego-exo-tin-ypoxreosi-na-ton-akoyso-kai-na-prospathiso-na-voithiso-oso-boro-synentefksi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου