Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Να που οι δικαστές ξέρουν ότι υπάρχει και η φυλακή κι όχι μόνο η "αναστολή"

Εστειλε την κόρη του να σπουδάσει στην Αγγλία, αυτή αλλαξοπιστησε, έγινε μουσουλμάνα, επέστρεψε σπίτι με μαντήλα κι ο Αλβανός, δεν το άντεξε. Έριξε μια σφαλιάρα και οι δικαστές που τέτοιες περιπτώσεις τις περνάνε στην πλάκα (όταν πχ νεαρός σπάει τα δόντια οδηγού του ΟΑΣΘ ή γρονθοκοπει γιατρό στο ΑΧΕΠΑ), ξαφνικά ντύθηκαν Τιμωροι κι επέβαλαν, σε μια σπανιότατα απόφαση, ποινή φυλάκισης χωρίς αναστολή. 
Με χειροπέδες και ποινή φυλάκισης πάνω από τρία χρόνια χωρίς αναστολή τιμωρήθηκε... 53χρονος αλβανικής καταγωγής στο Βόλο, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο γιατί χτύπησε βάναυσα την 24χρονη κόρη του στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ χτυπήματα δέχτηκε και η σύζυγός του που προσπάθησε να τον απομακρύνει από την κοπέλα.

 Ο 50χρονος, που εμφανίστηκε στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, δήλωσε μετανιωμένος, λέγοντας πως το έκανε πάνω στα νεύρα του, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει υπάρξει βίαιος και στο παρελθόν, κάτι που ανέφερε και η σύζυγός του, λέγοντας πως πάντα τον συγχωρούσε για χάρη των παιδιών.

Το Δικαστήριο, τον καταδικασε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Στους σαλεμένους χουλιγκάνους, που σαπίζουν στο ξύλο άγνωστα παιδάκια, επειδή τα ρωτάνε "τι ομάδα είσαι" και δεν τους αρέσει η απάντηση, οι ίδιοι δικαστές, ρίχνουν "τρεις μήνες με αναστολή, να πάτε στο καλό και μην το ξανακάνετε"....

Πότε ξανάριξαν οι δικαστές 3 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή για μια μπουνιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου