Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Γνωστός καναλάρχης βίαζε τη 12χρονη στον Κολωνό - "Χρηματοδότης της ΝΔ" λένε οι Συριζαίοι

 Βουίζουν τα ΜΜΕ με την αποκάλυψη του δικηγόρου Β. Νούλεζα, για τον πασίγνωστο καναλάρχη, ο οποίος φέρεται να συνευρέθη πάνω από 20 φορές με τη 12χρονη, παρά το γεγονός ότι ο "βασιλιάς του τηλεμάρκετινγκ", είναι 80+ ετών. Στο twitter το όνομα "Βρυώνης" έγινε viral, αλλά... τα συστημικά ΜΜΕ, ιδίως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που πάντα βγάζει ονόματα και φωτογραφίες δραστών, χωρίς να δίνει δεκάρα για "προσωπικά δεδομένα" και "τεκμήρια αθωώτητας", αυτή τη φορά ...σιωπά.

Ο Βρυώνης είναι θείος του Μένιου Φουρθιώτη, ιδιοκτήτης των πρώτων "ροζ τηλεφώνων" και είναι γνωστό στον πιάτσα, ότι πρόκειται για πολύ σκληρό και εκδικητικό επιχειρηματία, με επιρροή σε σκοτεινούς κύκλους εκβιαστών, μπράβων κλπ, που φοβούνται όλοι. Δεκάδες οι μηνύσεις εις βάρος του, αλλά ο "βασιλιάς του πορνό", βρίσκει τρόπο να είναι ελεύθερος, πάμπλουτος και ....μερακλής.

Για να δούμε, το λαλίστατο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, θα γράψει το όνομά του;

Κάποια μικρότερα sites το έγραψαν (https://anazitiseis.gr/o-gnostos-kanalarchis-pou-anagnorise-i-12chroni-einai-o-filippos-vryonis/), αλλά θέλουμε να δούμε πότε θα το γράψει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, που δεν κράτησε ποτέ (ποτέ!) κρυφό το όνομα κάποιου (να το πούμε απλά: δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν για τα προσωπικά δεδομένα, έχουν ασυλία, για άγνωστο λόγο).


η είδηση εδώ

Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που λαχταράνε να ξαναπάρουν αξιώματα και θέσεις, συνδέουν τον Βρυώνη με χρηματοδότηση της ΝΔ, αλλά μάλλον είναι παραμύθια της Χαλιμάς:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου