Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Ο Τζανερίκος, ο Γεραπετρίτης, ο Κούλης, ο Αλαίκσοις και το κακό συναπάντημα

 Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Να είσαι καλά Βαγγελιώ μου. Πάντα επιτυχίες και να σε χαίρονται οι γονείς σου.

Εμείς δεν ενημερωθήκαμε για την επιτυχία σου, καθότι συνεχίζουμε να ασχολούμεθα με πολύ σοβαρότερα πράγματα, όπως είναι οι ακόλουθες φοβερές ειδήσεις:

-  το σπίτι, όπου θα διαμένει η Καϊλή με βραχιολάκι μετά την έξοδό της από τη φυλακή. Εκεί, όπου θα βλέπει την κορούλα της επί 24ώρου βάσεως αντί μία φορά την εβδομάδα το πολύ, όπως γινόταν πριν προφυλακισθεί.

- ποιός λέει ψέμματα και ποιός αλήθειες στη δίκη Πισπιρίγκου.

-πόσους μάρτυρες, δικηγόρους και δημοσιογράφους κατεμήνυσε ο Κούγιας, επειδή αμφισβητούν το δίκαιο των πελατών του.

- τη δήλωση Γεραπετρίτη, ότι συνάντησε τον εν συνεχεία παραιτηθέντα αντιπρόεδρο του ΑρΠ σε θεσμικά πλαίσια. Όταν μεγαλώσεις, θα μάθεις, ότι αυτό κάνουμε όλοι οι δικηγόροι. Πριν τη δίκη συναντάμε θεσμικά τον δικαστή, να δούμε πώς βλέπει την υπόθεση του πελάτη μας εντελώς θεσμικά. Αν είναι θεσμικά θετικός, τον ευχαριστούμε θεσμικά από καρδίας. Αν είναι θεσμικά αρνητικός, του προσφέρουμε θεσμικά, ό,τι μπορεί ο καθένας, για ν’ αλλάξει γνώμη. Εντελώς θεσμικά. Άλλος θεσμικό διορισμό τής κόρης του, άλλος  μερικά θεσμικά χιλιάρικα, άλλος ένα θεσμικό κάμπριο. 

-τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Οικονόμου, ότι η ΝΔ είναι κώμα αρχών και αξιών.

-το πρόγραμμα 50 ημερών του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνησης. Βλέπεις, ο Αλαίκσοις είναι βιαστικός και θα αλλάξει τη χώρα σε 50 ημέρες και όχι 100 που υπόσχονταν οι προηγούμενοι, ενώ ο σύζυγος της Μαρέβας απαιτεί να τον ξαναεμπιστευθούμε, για να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του με το καλάθι του νοικοκυριού, την αποδόμηση του ΕΣΥ, τους βολευτές του με τις ρυθμίσεις τεράστιων χρεών, ενώ τα κοράκια θα συνεχίζουν να εκθέτουν σε πλειστηριασμό ακόμη και την πρώτη κατοικία ανήμπορων οφειλετών.

-τις ληστείες της ημέρας, τα εγκλήματα των ανηλίκων και τους βιασμούς ανηλίκων από αρρωστημένους ευυπόληπτους πολίτες.

-τα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα εξ αιτίας κακού οδικού δικτύου σε συνδυασμό με προκλητικές παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. από ανεγκέφαλους  οδηγούς.

-τους λόγους που ο Αντώναρος προσχώρησε στα ψοφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί είναι αναγκαία η διαχρονική παρουσία στη Βουλή ενός Καραμανλή, ο οποίος έχει μόνον πολιτικές και όχι ποινικές ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών.

Εγώ ψηφίζω Βαγγελιώ δαγκωτό!!!

 

Σώτος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου