Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Αηδιαστικός Μυλωνάκης

 Εντάξει, ο Βελόπουλος είναι μέγας παπατζής, δεν τον έχουμε σε καμία εκτίμηση. Αυτή η αηδία όμως, του να φεύγουν από "μικρά" κόμματα, κάποιοι τύποι που τρύπωσαν για να αποκτήσουν το μισθό του βουλευτή, είναι σιχαμερή. Οφείλουμε να ...τη σταματήσουμε, για να σταματήσουν κάποιοι να κοροϊδεύουν το 20-30% των αναποφάσιστων, που "δεν θέλουν να ψηφίσουν μεγάλο κόμμα".

Το αηδιαστικό λοιπόν που κάνουν αυτοί οι πονηροί, είναι να μένουν στο μικρό κόμμα, να τσιμπάνε επί 4 χρόνια τα 48 παχυλά μισθά και λίγο πριν τις εκλογές, όταν τους προσεγγίζουν τα μεγάλα κόμματα, να φεύγουν με καταγγελίες ότι "ο Πρόεδρος είναι αυταρχικός, το κόμμα είναι τσιφλίκι του, το χρησιμοποιεί για τα συμφέροντά του" και λοιπές παπαριές, που τις έχουν πει για δεκάδες μικρά κόμματα, τύπου Λεβέντη, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ και λοιπά. 

Και γιατί ρε μάστορα, δεν έφυγες ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ όταν σου ζήτησε να του δώσεις το πρώτο πεντακοσάρικο "μαύρα" σε φάκελο; Γιατί επί 45 μήνες συνέχιζες την πρακτική αυτή, τσιμπώντας τα 6.500 χιλιαρικάκια το μήνα; Γιατί δεν το κατήγγειλες τότε;

Γιατί να πιστέψουμε λοιπόν, τώρα, έναν τύπο που μετέχει σε τέτοιες ανήθικες πρακτικές, σαν ένα δημόσιο υπάλληλο, που παίρνει φακελάκι επί 30 χρόνια και μια βδομάδα πριν συνταξιοδοτηθεί, άρα τελειώνουν τα γλυκά, καταγγέλει τα φακελάκια ;

Φώτης Μακρίδης


«Δίναμε 1.500 ευρώ το μήνα. Για τα 1.000 γινόταν απευθείας παρακράτηση από την μισθοδοσία μας ενώ τα υπόλοιπα 500 ευρώ τα δίναμε «μαύρα» σε φάκελο. Από εμένα μόνο ήταν 1.500 επι δώδεκα μήνες επι τέσσερα χρόνια, δηλαδή 72.000 ευρώ εκ των οποίων τα 24.000 ευρώ «μαύρα». Τι έγιναν αυτά τα χρήματα;» αναφέρει ο κ. Μυλωνάκης μιλώντας στο protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου