Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Το σύνταγμα των Σκοπίων αναφέρει τους πάντες,εκτός από τους Έλληνες!

Το βελτιωμένο Σύνταγμα των Σκοπίων αναγνωρίζει την ισότητα μεταξύ Αλβανών , Βλάχων ,Ρομά και "Μακεδόνων". Πρακτικά βαφτίζει εθνικές μειονότητες τους Βλάχους και τους Ρομά και πουθενά δεν ......
γίνεται αναφορά περί Ελλήνων κατοίκων της FYROM.

Δεν υπάρχουν λοιπόν Έλληνες στα Σκόπια κι αυτό το αποδέχεται ο πράκτορας Αλέξης Τσίπρας όμως δεν εξασφαλίζεται η ΜΗ διεκδίκηση περιουσιών επί Ελληνικού εδάφους από τους "μη Έλληνες" της FYROM.

Οι πράκτορες του Soros κατάφεραν να περάσουν στο Σύνταγμα της FYROM τους Βλάχους και τους Ρομά ως εθνικές μειονότητες κι αυτό το Σύνταγμα η Ελλάδα θα το αναγνωρίσει ως συμβατό με τα εθνικά της συμφέροντα!

Στα Ελληνικά κόμματα φιλοξενούνται εδώ και πολλά χρόνια πράκτορες του Soros-Rothschild που προσπαθούν να στήσουν κινήματα "εθνικά Μακεδόνων", "εθνικά Βλάχων" και "μη Ελλήνων Ρομά" και η αποδοχή του Σκοπιανού Συντάγματος από την Ελληνική Κυβέρνηση ανοίγει ενδιαφέρουσες προοπτικές για όλους αυτούς τους πληρωμένους γενίτσαρους.

Στα Σκόπια κατοικούν χιλιάδες σλαβόφωνοι με καταγωγή από την Ελλάδα που οι γελοίοι του ΚΚΕ τους έπεισαν να δηλώσουν "εθνικά Μακεδόνες" για να τους προσφέρουν ως αντάλλαγμα σε Ρώσους και Σέρβους ενώ οι εξίσου γελοίοι πράκτορες των "δεξιών" Ελληνικών κυβερνήσεων για να εκδικηθούν τους κομμουνιστές με εντολή των Δυτικών ... αφαίρεσαν την Ελληνική Υπηκοότητα όσων παρασύρθηκαν να πολεμήσουν για την "ανεξαρτησία" της Μακεδονίας ... Άλλωστε ειναι γνωστό... ότι και οι χώρες του Σοβιετικού μπλοκ ...χόρτασαν "ανεξαρτησία" όπως και στη Δύση.

Τα εγκλήματα των ρουφιάνων των μεγάλων δυνάμεων συνεχίζουν να τα πληρώνουν μέχρι σήμερα όσοι πίστεψαν στα παραμύθια περί εθνικής ανεξαρτησίας, περί αντι-ιμπεριαλιασμού και περί λαϊκής επανάστασης .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ