Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η μονταζιέρα της ΝΔ προσπαθεί να κρύψει την αύξηση μισθού - Ποιά είναι η αλήθεια

Ξεχύθηκαν τα τρολ της ΝΔ να αποδείξουν ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι "ένα πακέτο τσιγάρα" το μήνα ή όπως έλεγαν παλιά οι αριστεροί όταν έδινε αυξήσεις η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ "ένα κουλούρι την ημέρα". Η αλήθεια είναι ότι με την αύξηση του κατώτατου, όποιος αμείβεται με αυτόν θα παίρνει 54, 47 ευρώ περισσότερα στο μισθό του, ενώ .....
από τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.681,82 θα χάσει μόνο 31,64 ευρώ / μήνα, επομένως υπάρχει μια πραγματική αύξηση μισθού 22,83 ευρώ το μήνα!

Επαναλαμβάνουμε και να το καταλάβουν καλά αυτοί που κατέστρεψαν και χρεοκόπησαν τη χώρα:

Η πραγματική τελική αύξηση του μισθού θα είναι 22,83 ευρώ το μήνα !


Κι επειδή οι εργάσιμες είναι 22 κάθε μήνα, σημαίνει ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Αυξάνεται κατά 100% η αγοραστική δυνατότητα του κόσμου της εργασίας

Καταρρίπτεται λοιπόν το γελοίο επιχείρημα της αντίδρασης περί "ενός κουλουριού". Όπως είναι γνωστό, αλλά το αποκρύπτουν σκόπιμα τα χαλκεία της αντιπολίτευσης, το κουλούρι στοιχίζει μόνο 0,50 ευρώ ! Συνεπώς μιλάμε για αύξηση 100% στη δυνατότητα αγοράς κουλουριού! Με 2 κουλούρια χορταίνει κι ο πιο ευτραφής έλληνας πολίτης. Μην υποκύπτετε στις Σειρήνεις της αντίδρασης, που θέλουν να μειώσουν την αξία του αναπτυξιακού αυτού μέτρου !
Χιλιάδες είδη με 1 ευρώ, μπορεί πλέον να αποκτήσει ο εργαζόμενος

Τέλος, είναι εύκολα κατανοητό, ότι με την αύξηση του 1 ευρώ την ημέρα, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να αξιοποιήσουν το ποσό αυτό σε εκατοντάδες καταστήματα σε όλη την επικράτεια, τα οποία προσφέρουν χιλιάδες είδη, ΟΛΑ 1 ΕΥΡΩ!



Τι σημαίνει "κατώτατος μισθός 650 ευρώ"; - Πόσα είναι τα καθαρά; Ποιό το κόστος για τους εργοδότες;