Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Έλα τώρα που περιμένεις να δεις το "Βόρεια Μακεδονία" !!!

Μας στέλνετε συνεχώς δηλώσεις Σκοπιανών, μας υποδεικνύετε δημοσιεύματα Σκοπιανών , αλλά και ευρωπαϊκών sites, που αναφέρονται στη "Βόρεια Μακεδονία" (ελέω Τσίπρα, Κοτζιά, Καμμένου) και πάλι ως "Μακεδονία". Τα ΄παμε...
αναλυτικά ΠΡΙΝ την κύρωση της συμφωνίας, μην ξαναλέμε τα ίδια.

Οι Σκοπιανοί θα συνεχίσουν να αυτοπροσδιορίζονται ως "Μακεδονία" νέτα σκέτα, ως "Μακεδόνες" και οτιδήποτε θα αναφέρουν για τη χώρα τους θα το βαφτίζουν "Μακεδονικό" και οι ξένοι θα ξεχάσουν το "Βόρεια" και δεν θα το χρησιμοποιήσουν ποτέ.

Μια τρύπα στο νερό ήταν η συμφωνία, για να βγάλουν το άχτι τους οι συριζαίοι με τους πατριώτες. Χρόνια περίμεναν τη ρεβάνς, την πήραν με τη βοήθεια των αμερικανών και των γερμανών. Κάτι άλλα λιμά που ψήφισαν τη συμφωνία, είναι απλώς ηλίθιοι, σαν τον καραγκιόζη π.βουλευτή των ΑΝΕΛ, που είπε ότι ψήφισε για να "ενισχυθεί η ασφάλεια στα βόρεια σύνορά μας" λες και κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε με το φόβο μήπως μας βομβαρδίσουν τα Σκοπιανά Stealth και με τη συμφωνία το γλιτώσαμε !

Μην αγχώνεστε τζάμπα, δεν άλλαξε τίποτε στην ουσία. Όσοι τους έλεγαν Μακεδονία, Μακεδονία θα τους λένε και πάλι κι όσοι τους λέμε Σκόπια, Σκόπια θα τους λέμε και πάλι. Όλοι υποκρίνονται (πως βρήκαν μια λύση), μόνο και μόνο για να μπουν στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια. Θα κάνουν τη δουλειά τους οι Σκοπιανοί και φυσικά θα συνεχίσουν να ονειρεύονται πρωτεύουσά τους τη Θεσσαλονίκη, Μεγάλες Μακεδονίες, Μακεδονίες του Αιγαίου, μειονότητες που καταπιέζονται, κ.λ.π. Ούτε καν τα αγάλματα του Μ.Αλεξάνδρου δεν θα γκρεμίσουν, όπως μα παραμύθιαζε ο Κοτζιάς και τα φιλικά του ΜΜΕ στην Αθήνα. Θα συνεχίσουν να λένε ότι είναι απόγονοι του Αλεξάνδρου κι εμείς στην Ελλάδα ...απόγονοι κάφρων της Β.Αφρικής. Θα συνεχίσουν να τραγουδάνε το αλυτρωτικό "ιζλεζι μόμτσε", θα συνεχίσουν να έρχονται στη Χαλκιδική με πινακίδα ΜΚ, φέτος πιο ξεθαρρημένοι.

Τίποτε απολύτως δεν κέρδισε η Ελλάδα από τη συμφωνία, απλώς ταπεινώθηκε (και κάποιοι βουλευτές έγιναν ευνοούμενοι των αμερικανών & κάποιοι ίσως λίγο πιο πλούσιοι).

Φώτης Μακρίδης