Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ για τα 500 ταυτόχρονα περιστατικά γαστρεντερίτιδας στο Άργος Ορεστικό

Όταν οι επιστήμονες κάνουν τους ηλίθιους για να εξυπηρετήσουν ...πολιτικές σκοπιμότητες.
500 ταυτόχρονα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Άργος Ορεστικό στην Καστοριά ... μεταξύ ανθρώπων που .....
ΔΕΝ έφαγαν τα ίδια τρόφιμα.

Κι είναι βλέπετε ... ΤΡΟΜΕΡΑ «δύσκολο» να συμπεράνει κανείς ποιο ΚΟΙΝΟ πράγμα είναι αυτό που κατανάλωσαν 500 άνθρωποι ταυτόχρονα εκτός από φαγητό και αέρα ... μέσω του οποίου δηλητηριάστηκαν με βακτήρια.
Δεν διαπιστώθηκε , λένε οι απίθανοι , ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ !
Μυστήρια πράματα συμβαίνουν ...
Ούτε που πήγε το μυαλό τους ...στο νερό της ύδρευσης.

Το να ήπιαν νερά αποχέτευσης από το δίκτυο ύδρευσης ... δεν τους περνάει με τίποτα από το μυαλό ... μιας και ο Δήμαρχος ... δεν είναι του αντίπαλου κόμματος κι έρχονται Δημοτικές Εκλογές.

Μη τυχόν κι αναρωτηθούν προεκλογικά οι ψηφοφόροι ... αν πίνουν βρωμόνερα με σκατά κι απορρυπαντικά όποτε βρέχει παραπάνω από το συνηθισμένο...με έναν τόσο άξιο Δήμαρχο.
Είναι βλέπετε "ασυνήθιστο" οι τρύπιες σωληνώσεις νερού να μπάζουν σκατά και λάσπη από τρύπιες αποχετεύσεις...όταν πλημμυρίζουν οι υπόγειες διαδρομές από τη βροχόπτωση.

Αφήστε που αν πεθάνει κάποιος από τα θύματα επειδή ανήκε σε ευαίσθητη ομάδα ... που θα βρουν άλλον υποψήφιο Δήμαρχο να μαζέψει τα «κουκιά» και να βάζει πλάτη στο Σύστημα;

Και σκατά θα μας τάιζαν ευχαρίστως για να μην χάσουν καμιά εκλογική έδρα ... οι «επαναστάτες».

>>>Από την αρχική διερεύνηση δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο κοινό γεύμα, δραστηριότητα ή άλλος κοινός παράγοντας ή κοινή έκθεση στην οποία να μπορούν να αποδοθούν τα κρούσματα.<<<

Σ.Σ.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ




 Ο Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ με τον φίλο του Δ. Παπαδημούλη