Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Δεν φαντάζεστε τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη !!! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Μια άγνωστη ιστορία, αποκαλύπτει το βίντεο που ακολουθεί. Αναδημοσιεύουμε ακριβώς την περιγραφή του ανθρώπου που το ανέβασε :


Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε μια «εκκλησία» της Θεσσαλονίκης η οποία άνοιξε πρόσφατα και μπορεί να μην έχει πετύχει τον σκοπό της σε σχέση με τους πιστούς που θέλει να προσελκύσει (δηλαδή έλεος ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει αυτές τις μπούρδες;), αλλά στα σίγουρα έχει καταφέρει να αναρτήσει τα πιο πετυχημένα τραγελαφικά βίντεο σε ολόκληρο το διαδίκτυο!

Δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο αλλά για μια ομάδα ανθρώπων που διοργανώνουν «θρησκευτικές συνεδρίες» προσελκύοντας «πιστούς», προκειμένου να τους θεραπεύσουν από τον σατανά που τους έχει κυριεύσει!

Οι ψευδοπροφήτες που πλανούν τον λαό
Η Αγία Γραφή μας προειδοποιεί ότι πάντοτε, τόσο από τους χρόνους της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης όσο και σήμερα θα υπάρχουν ψευδοπροφήτες και ψευδοδιδάσκαλοι.

Οι ψευδοπροφήτες έφτασαν μέχρι την Θεσσαλονίκη! Χάρης ο "Σοφός": Ο "εξορκιστής" μιλάει με το σατανά και κάνει τελετές στην Θεσσαλονίκη!



Μερικές εξηγήσεις 

Τι στην ευχή είναι το Scoan Θεσσαλονίκης;

 Σύμφωνα με την ελληνική ιστοσελίδα «Συναγωγή Εκκλησία Όλων Των Εθνών» (https://www.scoanthessalonica.org/), ο Τ.Μπ. Τζόσουα είναι ο Ηγέτης της Συναγωγής, Εκκλησίας Όλων Των Εθνών (SCOAN).

Ο ιδρυτής της είναι ο Ιησούς Χριστός! Ο Τ.Μπ. Τζόσουα γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου, 1963 στον Νομό Οντό της Νιγηρίας. Το ταξίδι της ζωής του είναι μια ταπεινή ιστορία του πώς ο Θεός σήκωσε έναν νεαρό άνδρα από μια φτωχή οικογένεια για να ηγηθεί μια διεθνή διακονία που επρόκειτο να προσελκύσει χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο να γίνουν μάρτυρες της πραγματικότητας της δύναμης του Θεού σήμερα. Καθάριζε τα πόδια περαστικών από την λάσπη στους δρόμους του Λάγος. Νήστεψε σαράντα ημέρες πριν λάβει το θείο κάλεσμα και ξεκίνησε την διακονία του με μόλις οκτώ μέλη.

 Σήμερα, ευαγγελιστές από όλο τον κόσμο και από όλα τα κοινωνικά στρώματα καθοδηγούνται από τον Προφήτη Τ.Μπ. Τζόσουα στην Συναγωγή, Εκκλησία όλων Των Εθνών, μαθαίνοντας να βαδίζουν με τον Θεό, πριν αποσταλούν να βαδίσουν γι' Αυτόν. Ήδη, τέσσερις άνδρες έχουν λάβει Θείο χρίσμα και μαζί με τον Προφήτη Τ.Μπ. Τζόσουα κάθε εβδομάδα στη SCOAN χρησιμοποιούνται από τον Θεό με το χάρισμα της προφητείας, θεραπείας και απελευθέρωσης ανθρώπων από δαιμονικά πνεύματα. Αυτοί είναι οι Άνθρωποι Σοφίας: Είναι o Άνθρωπος Σοφίας Racine Bousso από τη Σενεγάλη, ο Άνθρωπος Σοφίας Daniel Emelandu από τη Νιγηρία, o Άνθρωπος Σοφίας Christopher Orji από τη Νιγηρία και o Άνθρωπος Σοφίας Χάρης Τσακωνίδης από την Ελλάδα.

Διαβάζουμε στο μπλογκ της "εκκλησίας": Την Κυριακή, 19 Απριλίου 2015, η Συναγωγή Εκκλησία Όλων Των Εθνών άνοιξε στη Θεσσαλονίκη. Εκατοντάδες διψασμένων ανθρώπων για τη δύναμη του Θεού , ήρθαν από διάφορα μέρη, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Πηγές για δική σας έρευνα:
http://scoanthessalonica.blogspot.com/
https://www.facebook.com/pages/category/Church/
https://www.scoanthessalonica.org/

To τελευταίο βίντεο της εκκλησίας αυτής από τη σελίδα τους στο facebook:
https://www.facebook.com/pages/category/Church/
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Χρήστης ναρκωτικών λαμβάνει απελευθέρωση στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, Θεσσαλονίκης!

Το Δαιμόνιο Την Κατέλαβε Όταν Δανείστηκε Χρήματα!!!