Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Σκόπια: Συνελήφθη ο επικεφαλής "φιλορωσικού" κόμματος

Εμ, δεν τα λέμε για την υποκρισία των Αμερικανών με τον Κουφοντίνα; Το πήρατε χαμπάρι όλοι έτσι; Όταν θέλουν οι Αμερικανοί, επιβάλουν πλήρως σε μπανανίες σαν την Ελλάδα και ....
τα Σκόπια, αυτό που θέλουν και δεν σηκώνει συζήτηση. Αν τους ενοχλούσε πραγματικά που ο Κουφοντίνας παίρνει άδειες, ο Τσίπρας θα είχε διατάξει να μην του έδιναν άδεια ούτε από το κρεβάτι στην τουαλέτα. Στο στρώμα θα τα έκανε ο φαρμακοχέρης....



Ο επικεφαλής του φιλορωσικού κόμματος των Σκοπίων «Εντνίστβενα Μακεντόνιγια», Γιάνκο Μπάσεφ, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων και οδηγήθηκε στην ασφάλεια με την κατηγορία «απειλών μέσω των κοινωνικών δικτύων».

«Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος Μπάτσεφ έχει τεθεί υπό κράτηση από την αστυνομία. Συνελήφθη κατά τον ερχομό του στα γραφεία του κόμματος», έγραψε ο διαχειριστής της κομματικής σελίδας στο Facebook.

Τα ΜΜΕ των Σκοπίων στις αρχές Οκτωβρίου είχαν αναφερθεί στη σύλληψη του Γιάνκο Μπάτσεφ, για απειλές που εξέφραζε κατά εκείνων που θα ψήφιζαν για την αλλαγή του ονόματος της χώρας , επεσήμαναν όμως ότι η σύλληψή του θα γινόταν μετά από τη διαδικασία της ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο για τις συνταγματικές αλλαγές.