Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Νέες ντρίμπλες Ψωμιάδη, εκθειάζει ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, πικραμένος από τη ΝΔ, προσπαθεί να ....
παίξει μπάλα σε πολλά ταμπλό. Αρχικά, αυτό δεν είναι κακό, όμως είναι πια πολύ προβλέψιμος, όπως κάθε πικραμένος δεξιός, που αρχικά το παίζει υπερκομματικός και μετά παραδίδεται στη γοητεία της αριστεράς.
Δείτε σημερινή δήλωση:


Σχολιάζοντας το ζήτημα της περικοπής ή μη των συντάξεων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση η πρωτοβουλία της Κυβέρνησης να μην προχωρήσει στη μείωση των συντάξεων από την 1/1/2019. Είναι ακόμη ιδιαίτερα θετικό το γεγονός, πως για πρώτη φορά Ευρωπαίοι αξιωματούχοι συζητούν το ενδεχόμενο της κατάργησης της μέτρου της μείωσης των συντάξεων και όχι απλώς την αναστολή του για ένα χρόνο.
Οι συνταξιούχοι μας πλήρωσαν πολύ ακριβά τα Μνημόνια, τις οδυνηρές περικοπές, τη βίαιη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Είναι ώρα να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη. Εύχομαι και ελπίζω η εξαγγελία της Κυβέρνησης να μην έχει προεκλογικά χαρακτηριστικά, να επιμείνει μέχρι τέλους σε μια δίκαιη διεκδίκηση που θα ανακουφίσει, έστω, τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας. Και ασφαλώς δεν επιτρέπεται να πέσει η ¨καυτή πατάτα¨ στην επόμενη κυβέρνηση…
Σε αυτά τα θέματα δεν χωρούν κομματικές γραμμές και χρώματα, πρωτεύει η συλλογική διεκδίκηση και η επίτευξη του στόχου».