Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Να μην τολμήσουν !

Έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα οι Συριζαίοι και δεν μπορούν να το λύσουν παρά μόνον με έναν τρόπο. Να ....
τους αβαντάρει ο Ερντογάν και να τους δώσει πίσω τους αιχμαλώτους για τον απλό λόγο ότι θέλει αυτούς ως αντιπάλους και όχι κάποιους άλλους που θα προκύψουν μετά από εκλογές. Δεν λέω ότι οι επόμενοι θα είναι Καραϊσκάκηδες . Απλώς είναι το άγνωστο και απρόβλεπτο ενώ οι Συριζαίοι το γνωστό και απολύτως αστείο.

Γνωστός δημοσιογράφος έγραψε ότι το περιστατικό των δύο αιχμαλώτων στρατιωτικών θα είναι ο πολιτικός τάφος του Τσίπρα. Ακούσαμε και την δήλωση Φίλη και προβληματιζόμαστε. Συνάντησε κάποιος κυβερνητικός τις οικογένειες των αιχμαλώτων;

Ας μην ξεχνάμε με ποιους έχουμε να κάνουμε: H νοοτροπία των Συριζαίων είναι φοβική, συμπλεγματική για πολλούς λόγους κυρίως γιατί μεγάλωσαν μέσα σε έναν ιδιότυπο αντιμιλιταρισμό, λάβροι κατά πάσης έκφρασης ελληνικής στρατιωτικής ισχύος, αλλά αυνανιζόμενοι αόκνως με ένοπλα αντάρτικα των Τουπαμάρος, των Χαζαμάρος και των Μπαφομάρος.

Ελπίζω να μην υπάρχουν Λαυρεντομπεριακές φωνές που θέλουν να δαιμονοποιήσουν τους δύο αιχμαλώτους στρατιωτικούς με οιοδήποτε τρόπο, είτε να τους προσάψoυν ευθύνες για την αιχμαλωσία τους είτε να τους μειώσουν ως επαγγελματίες στρατιωτικούς με οιονδήποτε τρόπο, ώστε να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη και να επικρατήσει η άποψη ότι δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε με αυτούς.


Μέσα στην λύσσα για την διατήρηση της εξουσίας, να μην τολμήσουν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου