Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΟΑΣΘ : Το Ωραιόκαστρο δεν …‘μάσησε’

‘‘Για εμάς οι Συγκοινωνίες είναι κοινωνικό αγαθό’’ διακήρυξε από το βήμα εκδήλωσης για τις Συγκοινωνίες του Ωραιοκάστρου ο ...
Πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς, ξετυλίγοντας - κατά την προσφιλή του μέθοδο - το αφήγημα περί κακών πρώην μετόχων που … έπιναν το αίμα των επιβατών, κακής προηγούμενης Διοίκησης και καλής δικής του, κακού ιδιωτικού ΟΑΣΘ και καλού κρατικού, κακών Συγκοινωνιών επί ιδιωτικού ΟΑΣΘ και πολύ καλύτερων σήμερα(!),και άλλα τερπνά, που άφησαν άναυδο το ακροατήριο των δύστυχων κατοίκων του Ωραιοκάστρου που ξεροσταλιάζουν με τις ώρες στις στάσεις αναμένοντας τα πολύ αραιά πλέον δρομολόγια στην περιοχή.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν είχε την ευτυχία να κάνει μονόλογο – όπως συνέβη σε άλλες παρόμοιες προπαγανδιστικές διοργανώσεις του . Διότι οι Ωραιοκαστρίτες αντέδρασαν, ακούστηκαν διάφορα …γαλλικά, παρενέβησαν και πρώην μέτοχοι του ΟΑΣΘ, τα πνεύματα άναψαν, η κατάσταση οξύνθηκε και τελικά παρενέβη και η Αστυνομία.

Περί των επεισοδίων στην εκδήλωση ουδεμία μνεία έγινε από τα τοπικά φιλοκυβερνητικά μέσα. Ο ίδιος ο κ. Παππάς φαίνεται όμως να κατάλαβε ότι από εδώ και πέρα οι στημένες ‘μαζώξεις’ του στα Αστικά Διαμερίσματα τις Θεσσαλονίκης δεν θα είναι και τόσο ανέφελες γιατί η υπομονή του κόσμου με τις τριτοκοσμικές συγκοινωνίες, τη σαρδελοποίηση, τις καθημερινές βλάβες των λεωφορείων κλπ έχει πια σωθεί. Και ο σανός επίσης.

Επιβάτης ΟΑΣΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου