Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Σχετικά με το σκυλάκι

Επειδή κάποιοι την συνωμοσιολογία την έχουν πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο και λένε πως ήταν στημένο το θέμα με το σκυλάκι και τους πρώην φαντάρους και βγήκε εσκεμμένα την 25η Μαρτίου για να ....
αμαυρώσει (!!!!!!!) τις ένοπλες δυνάμεις και την εθνική επέτειο.

Κανένα ΜΜΕ δεν επέλεξε την μέρα. Είναι μια περίπτωση είδησης που δεν "χτίστηκε" από τα ΜΜΕ (που ακολούθησαν) αλλά ξεκάθαρα από το διαδίκτυο.
Και δεν μάζεψε την 25η Μαρτίου τους 15.000 (μετρώντας τους μόνο στο φατσοβιβλίο) διαμοιρασμούς.

Επίσης, την 25η Μαρτίου δεν έχουν οι ένοπλες δυνάμεις την τιμητική τους, την έχει γενικά το έθνος. Την 28η Οκτωβρίου ίσως να μπορούσε να το πει κάποιος, όπου είχαμε τακτικό στρατό που ενεπλάκη.
Που και πάλι δεν ήταν θέμα στρατού, αλλά θέμα όλου του έθνους, αφού ο στρατός είναι μια υπό-ομάδα που αποτελείται από άτομα του πληθυσμού.

Όπως και να έχει, αυτή η πράξη δεν ταιριάζει στις αρχές και την παιδεία που πρέπει να έχουν (και η πλειοψηφία τις έχει) οι μονάδες-άτομα που αποτελούν το δεύτερο και κατ' επέκταση και την υπό-ομάδα του. Και πράξεις ξένες προς τις αρχές και τις αξίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του πληθυσμού, πράξεις που δεν τον αντιπροσωπεύουν, δεν λειτουργούν μειωτικά για κανένα από τα δύο.

Ειδικά μάλιστα από άτομα που από την σημερινή τους ξύλινη, δικηγορίστικη, γελοία δήλωση δείχνουν πως και καθόλου ήθος δεν έχουν και την παραμικρή παιδεία δεν διαθέτουν, οπότε τους αξίζει η μεγαλύτερη ποινή, γιατί ξεκάθαρα δεν το μετάνιωσαν.

Τι να πρώτο-σχολιάσει κανείς από αυτή το γελοίο κείμενο που έγραψε 100% ο δικηγόρος τους, που τα κάνει ακόμη χειρότερα;
α) Το ατυχές συμβάν που λένε; Ατυχές συμβάν ποιο ακριβώς ήταν; Που πέταξαν μετά από αιωρήσεις το σκυλάκι πάνω από το φράχτη;
β) Το "μη αποδεκτό προς τις αρχές μας";
Λες και το έκανε κάποιος άλλος!!!

Αντί να πούνε αντρίκια συμπεριφερθήκαμε αισχρά. Το καταλάβαμε, έστω και αργά. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε σαν άνθρωποι.

Αυτή είναι η πιο γελοία ανακοίνωση ενόχων που έχω διαβάσει:
<<...Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας. Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων...>>

https://www.facebook.com/haris.tz/posts/10216242655642956

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου