Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Να συμπαρασταθούμε όλοι στο Ναύαρχο και να ζητήσουμε την Πειθαρχική δίωξη των αστυνομικών και εισαγγελέα

του Σπύρου Χατζάρα



Ολοι θα πρέπει να γνωρίζουμε τη νόμιμη άμυνα και το οικογενειακό άσυλο.

Ο Ποινικός Κώδικας ορίζει ρητά άλλωστε ότι «δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας». Και όμως στο Κράτος του (Αλβανικού) Δικαίου της αριστερή Χούντας Σόρος-Αλέξη-Τασίας, βρέθηκαν αστυνομικοί που έσερναν με χειροπέδες στα δικαστήρια, ένα εν αποστρατεία ναύαρχο του Λιμενικού Σώματος , ηλικίας 88 ετών, που όταν Αλβανοί ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στη Βούλα, αμύνθηκε με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης για τη ζωή του, και τους πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι τον ένα από αυτούς.

Οι αστυνομικοί του Κράτους του (Αλβανικού) Δικαίου του ΣΥΡΙΖΑ, του φόρεσαν χειροπέδες και τον κατηγόρησαν για κακούργημα. Για σκοπούμενη σωματική βλάβη του καημένου του Αλβανού ληστή.

Και ο εισαγγελέας του (Αλβανικού) Κράτους Δικαίου, ως προστάτης του δικαιώματος του Αλβανού να «απαλλοτριώνει» την ξένη περιουσία, άσκησε εις βάρος του 88χρονου, ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Έλληνας πολίτης δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί το οικογενειακό του άσυλο και την ζωή του από κακοποιούς που εισβάλουν στο σπίτι του.

Ο εισαγγελεύς που άσκησε τη δίωξη στο Ναύαρχο, είναι καταφανώς ακατάλληλος και κυρίως ανθέλληνας.

Ο ρόλος του και η αποστολή του δεν είναι η προστασία των ληστών και των κλεπτών, και κυρίως πρέπει να είναι αδέκαστος και να μην εκδηλώνει τα φιλικά τους αισθήματα προς τους Αλβανούς και τα εχθρικά του προς τους Έλληνες.

Έμενα μου έκανε εντύπωση η αστοχία του εισαγγελέως και μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ότι δεν ζήτησε να ενημερωθεί ο «μουσάτος», ως όφειλε.

Στη Βουλγαρία, πριν δυο μήνες ένας γιατρός στην Φιλιππούπολη σκότωσε τον διαρρήκτη που μπήκε στο σπίτι του και ξεσηκώθηκε όλη η Βουλγαρία για να σταθεί στο πλευρό του, απέναντι στους ευαίσθητους «ευρω- εισαγγελείς» της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Και υποχρέωσαν την κυβέρνηση να καταθέσει τροπολογίες που θα προσδιοτρ΄’ιζουν καλύτερα και σαφέστερα τη νόμιμη άμυνα.

Στη Βουλγαρία ξεσηκώθηκαν. Εδώ καθόμαστε και του κοιτάμε.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχουμε Δικαιοσύνη, και δεν έχουμε αξιόπιστους λειτουργούς της Δικαιοσύνης , αλλά παρακμιακούς ψευτο-προοδευτικούς της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Ώρα να τους Μεταρρυθμίσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου